northendcz Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Ahoj, vybírám novou autokameru do auta a byl bych rád kdyby jste se podělili o své osobní zkušenosti s jednotlivými modely. Truecam A7szkušenosti po 3 letech v provozu: - jednou za měsíc nutné pomalu formátovat kartu jinak přestane nahrávat- výdrž na vestavěnou baterii 10 vteřin - databázi radarů se mi na různých PC nepovedlo aktualizovat ani jednou+ firmware kamery aktualizovat šel+ teploty za čelním skle zvládá dobře - celoročně na skle, parkuji pouze venku+ GPS funguje a chytá se vcelku rychleLWDS nepoužíváms nahráváním obrazu a zvuku jsem spokojenmožnost nastavení z 3 typů jazykových pokynů v českém jazyce Truecam A6 (kolega)zkušenosti po 3 letech v provozu: používám variantu bez GPS modulu+zadní kamera-zadní kamera nadměrně zvyšuje datovou zátěž, pro delší cesty není úplně vhodná (v létě i s nasměrovaným průduchem klimatizace na tělo kamery hrozí přehřátí a zamrznutí kamery)-kvalita obrazu v noci není moc uspokojivá
Fordik Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Ahoj, záleží co od nové kamery čekáš. Já mám v autě cca dva roky Navitel R1000 a spokojenost. Na začátku trochu problém s ukazovanim rychlosti v mph, ale přehrání softwareru a jsou tam km. Ovládání v čj, možnost propojení přes WiFi s aplikací v telefonu, která funguje vyborne. Teď Navitel vydal novinku, myslím že označení 1500 a ta má ještě vylepšení. Jediné minus vidím ve vydrzi čistě na baterii. V autě nahrává tak hodinu a půl po odpojení od baterie. To budu řešit stálým napojením na plus. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Myslím,že je tady na to celé vlákno...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91826-kamera-do-auta/?fromsearch=1 Upraveno 4. února 2020 uživatelem Gustaf
tjiroutek Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Odesláno 10. února 2020 Taky doporučuji Navitel R1000, jezdím s ní dva roky a super, v Druhém autě mám Truecam A7S a když bych si měl vybrat, tak určitě Navitel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se