11ryan Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Zdravim, nemate nahodou niekto skusenost s tymto predajcom. Nasiel som ho na ebay,objednal som si uneho tissot prc 200,na ktore teraz cakam. Na stranke pise ze su original, som novacik takze neviem posudit ci sa jedna o repliku alebo original, a pripadne aky by bol rozdiel-ci tam bude naramok z uslachtilej ocele, kvalitny strojcek a safirove sklicko a ci sa to da nejako zistit. Viem ze tissot nepredava svoje hodinky cez internet, ale je mnoho predajcov ktori tvrdia ze davaju original.Dakujem
mrakodrap Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Dej sem fotku a uvidíme. Jaka je cena? Co jsem viděl fake Tissot tak vždy k rozpoznání na první pohled. Tissot není značka která by se vyplatila padělat v nějaké velké kvalitě. 11ryan napsal: Zdravim, nemate nahodou niekto skusenost s tymto predajcom. Nasiel som ho na ebay,objednal som si uneho tissot prc 200,na ktore teraz cakam. Na stranke pise ze su original, som novacik takze neviem posudit ci sa jedna o repliku alebo original, a pripadne aky by bol rozdiel-ci tam bude naramok z uslachtilej ocele, kvalitny strojcek a safirove sklicko a ci sa to da nejako zistit. Viem ze tissot nepredava svoje hodinky cez internet, ale je mnoho predajcov ktori tvrdia ze davaju original.Dakujem
Jaem Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 je to zabehany predajca, takze o pravost hodiniek by som sa neobaval. S cim vsak mozes ratat na 99%, je clo a DPH, ktore ti u nas vyrubia.
B.F.G. Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Zkušenost mám, hodinky mi došly, jsou pravé, za super cenu a bez českých "poplatků". Trvalo to ale trochu déle, cca 3 týdny.
dauphen Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) B.F.G. napsal: Zkušenost mám, hodinky mi došly, jsou pravé, za super cenu a bez českých "poplatků". Trvalo to ale trochu déle, cca 3 týdny. a jaké sis koupil?jen tak pro zajímavost...na ebay jsou většinou super ceny, ale nikdy jsem se neodhodlal nic koupit...právě že to můžou být jen repliky nebo ti to nemusí dojít...no těch rizik je hodně...super tam jsou ty kinetic od seika...a ta cena u toho modelu je taky nesrovnatelná... Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem dauphen
B.F.G. Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 dauphen napsal: a jaké sis koupil?jen tak pro zajímavost...na ebay jsou většinou super ceny, ale nikdy jsem se neodhodlal nic koupit...právě že to můžou být jen repliky nebo ti to nemusí dojít...no těch rizik je hodně...super tam jsou ty kinetic od seika...a ta cena u toho modelu je taky nesrovnatelná... Hamilton Khaki X-Wind. Cena byla více než dobrá.
11ryan Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 kupil som tissot prc 200, stali ma asi 260 dolarov, takze ak nie su repliky tak super cena. Co som pozeral u nas na SR tak stoja okolo 13000SK. Takze ak dojdu a budu original tak dobra kupa. Clo sa pri hodinkach u nas na SR neplati(max do 100 SK) ale dan este budem musiet zaplatit- pocitam okolo 1200 SK. A este sa chcem opytat ci sa da nejako zistit ci je naramok z uslachtilej ocele a zafirove sklicko??? Inak takto to vyzera ked sa najprv kona a potom rozmysla:)Bola to moja prva drazba na ebay, tak som to chcel len vyskusat, supol som tam 270 dolacov, (bezne sa tento model drazi nad 300 a je tam aj okolo 30 zaujemcov) a zrazu uz boli moje. Jak sa hovori hlupi a nevzdelani maju stastie:) tak preto az teraz zistujem ci uz s tym ma niekto nejake skusenosti, konkretne s watchubom... Pridal som aj nejake foto ktore boli na stranke pri drazbe, nesom sice odbornik ale vyzeraju ako original, tak neviem posudte vy...ak samozrejme budu aj tak vyzerat ked dojdu...
rorda Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 To je samozřejmě originál ... Ta kvalita zpracování hovoří za vše, navíc kdyby se mělo jednat o fejk, jak už tady padlo, byla by jeho výroba v takový kvalitě snad dražší než hodinky samy ...
Laco11 Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 11ryan napsal: kupil som tissot prc 200, stali ma asi 260 dolarov, takze ak nie su repliky tak super cena. Co som pozeral u nas na SR tak stoja okolo 13000SK. Takze ak dojdu a budu original tak dobra kupa. Clo sa pri hodinkach u nas na SR neplati(max do 100 SK) ale dan este budem musiet zaplatit- pocitam okolo 1200 SK. A este sa chcem opytat ci sa da nejako zistit ci je naramok z uslachtilej ocele a zafirove sklicko??? Inak takto to vyzera ked sa najprv kona a potom rozmysla:)Bola to moja prva drazba na ebay, tak som to chcel len vyskusat, supol som tam 270 dolacov, (bezne sa tento model drazi nad 300 a je tam aj okolo 30 zaujemcov) a zrazu uz boli moje. Jak sa hovori hlupi a nevzdelani maju stastie:) tak preto az teraz zistujem ci uz s tym ma niekto nejake skusenosti, konkretne s watchubom... Pridal som aj nejake foto ktore boli na stranke pri drazbe, nesom sice odbornik ale vyzeraju ako original, tak neviem posudte vy...ak samozrejme budu aj tak vyzerat ked dojdu... Ja som od neho kupil 2 x tissot prc 200 prve pred rokom idu super sklo bez skrabanca. Dal som na nich menit kozeny remienok v znackovej predajni tissot hodinar nic nepovedal ze by boli fake. Druhe prisli tento mesiac prisli za 8 dni od platenia a clo ani DPH som ani raz neplatil. Predajca ich oznacil ako dar (GIFT) po vzajomnej dohode. Ja ho odporucam
romanm Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 to 11ryan:original to samo je,u svých Tissot mám stejnou krabici i katalog,no a když to je originál,tak všechny podstatné údaje o safíru,materiálu pouzdra apod.jsou napsané zespod..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se