mengelis Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Sorry, me nezajimaji cisla ale realita kterou vidim kolem sebe... jako v Nejdku nebo kde? to si tady fakt všichni myslí, že se na ulicích budou řezat hlavy a ženské chodit v burkách a islám se stane státním náboženstvím?
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 jako v Nejdku nebo kde? to si tady fakt všichni myslí, že se na ulicích budou řezat hlavy a ženské chodit v burkách a islám se stane státním náboženstvím? Sakra co furt mas s tim islamem!!!! Kazdej ma zkusenost jinou. Kolem me je treba velka spoustu neprizpusobivych obcanu ( kdyz jsme na tom foru gentlemanu ) a je tu dost vietnamcu kteri se ale docela prizbusobili a nedelaji bordel ( A nebo to aspon nejde videt ).
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 jako v Nejdku nebo kde? to si tady fakt všichni myslí, že se na ulicích budou řezat hlavy a ženské chodit v burkách a islám se stane státním náboženstvím? ono stačí tohle - úsměvné, ale výstižné = karatisti nás tady jednou "sežerou"
mengelis Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Sakra co furt mas s tim islamem!!!! není pointa obnovy tohodle vlákna v muslimském nebezpečí?
Dantechno Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 není pointa obnovy tohodle vlákna v muslimském nebezpečí? Na diskusi jsem se asi napojil v bode kdy uz nabrala do sire.... Proto svoji cast prenechavam nekomu s antimuslimskym nazorem, at se mas s kym sermovat.
1Lachtan Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 jako v Nejdku nebo kde? to si tady fakt všichni myslí, že se na ulicích budou řezat hlavy a ženské chodit v burkách a islám se stane státním náboženstvím? Ano, já si to myslím. Po několika "výletech" do Islámské republiky ..., jsem dospěl k názoru, že pro "pravého" muslima je vše nemuslimské hodno zatracení a jeho svatou povinností je udělat maximum pro to, aby všechno (a všechny) nečisté eliminoval z tohoto světa, z této planety. Islám není žádné mírumilovné náboženství. Islám netoleruje nic co je odlišné od jejich výkladu koránu. Islám nerespektuje zažitá pravidla jakékoliv kultury či státu který se rozhodl okupovat. (a že imigrace = okupace, tak na to vezměte jed) Islám nemá úctu k životům svých "protivníků". Islám neřeší budoucnost - jeho podání je pozemská životní pouť nepodstatná, důležitá pouze k tomu, aby dotyčný vykonal v souladu s jejich učením čin/činy které by mu zajistili bohatý a věčný posmrtný život s hojností všeho co je mu zde odepřeno. Na jejich vztahu k ekologii, ostatním kulturám a pod je vidět, že fungují stylem: po nás potopa - pokud při honbě za okupací světa (a případnou transformací k obrazu svému) zničí celou naší planetu, tak to učiní s klidným vědomím a ve jménu Alláha. Prakticky tam není žádný pud sebezáchovy... Ano, pokud se s tímto nezačne ve velmi brzké budoucnosti něco dělat, tak nás čeká přeměna v naprosto nepochopitelný svět, který popírá vše, co ze zde generace a tisíciletí utvářelo. Totalita a demagogie takového rozsahu, že i komunismus s nacismem dohromady zůstávají pouhými neškodnými zájmovými kroužky... A buď se nastupujícímu islámu přizpůsobíme, nebo vyhyneme (ale rozhodně ne na sešlost věkem...) Pokud chceme přežít coby kultura (nebo říkejme tomu třeba "západní" civilizace), tak potřebujeme nekompromisního cílevědomého diktátora.
utrejch Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Ano, já si to myslím. Po několika "výletech" do Islámské republiky ..., jsem dospěl k názoru, že pro "pravého" muslima je vše nemuslimské hodno zatracení a jeho svatou povinností je udělat maximum pro to, aby všechno (a všechny) nečisté eliminoval z tohoto světa, z této planety. Islám není žádné mírumilovné náboženství. Islám netoleruje nic co je odlišné od jejich výkladu koránu. Islám nerespektuje zažitá pravidla jakékoliv kultury či státu který se rozhodl okupovat. (a že imigrace = okupace, tak na to vezměte jed) Islám nemá úctu k životům svých "protivníků". Islám neřeší budoucnost - jeho podání je pozemská životní pouť nepodstatná, důležitá pouze k tomu, aby dotyčný vykonal v souladu s jejich učením čin/činy které by mu zajistili bohatý a věčný posmrtný život s hojností všeho co je mu zde odepřeno. Na jejich vztahu k ekologii, ostatním kulturám a pod je vidět, že fungují stylem: po nás potopa - pokud při honbě za okupací světa (a případnou transformací k obrazu svému) zničí celou naší planetu, tak to učiní s klidným vědomím a ve jménu Alláha. Prakticky tam není žádný pud sebezáchovy... Ano, pokud se s tímto nezačne ve velmi brzké budoucnosti něco dělat, tak nás čeká přeměna v naprosto nepochopitelný svět, který popírá vše, co ze zde generace a tisíciletí utvářelo. Totalita a demagogie takového rozsahu, že i komunismus s nacismem dohromady zůstávají pouhými neškodnými zájmovými kroužky... A buď se nastupujícímu islámu přizpůsobíme, nebo vyhyneme (ale rozhodně ne na sešlost věkem...) Pokud chceme přežít coby kultura (nebo říkejme tomu třeba "západní" civilizace), tak potřebujeme nekompromisního cílevědomého diktátora. Zajimalo by me co s tim v brzke dobe chces delat. Vyhnat muslimy jako my jsme vyhnali nemce? Diktatora? Ve jmenu boje proti, podle Tebe diktature, se dobrovolne nechame uvest do stavu podrizenosti potencionalne "lepsiho" diktatora? K cemu nam pak bude ten tisicilety vyvoj zapadniho sveta? A co by melo byt cilem takoveho diktatora? A kdy pomine nebezpeci kolonizace islamem, aby se sam vzdal uradu? Vzdy mi zustane rozum stat, kdyz nekdo vytahne, ze s nejakym diktatorem by nam bylo lepe, protoze demokracie stoji za hovno. Ano stoji a ma chyby, ale porad je to to nejsvobodnejsi k cemu jsme dospeli. A demokracie se lehko vzdava, tezko ziskava ...
1Lachtan Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Zajimalo by me co s tim v brzke dobe chces delat. Já s tím neudělám naprosto nic - to opravdu není v mých silách. Povodeň holýma rukama nezastavíš.
mengelis Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Pokud chceme přežít coby kultura (nebo říkejme tomu třeba "západní" civilizace), tak potřebujeme nekompromisního cílevědomého diktátora. jo, to přežijí hlavně výdobytky evropské kultury jako gulagy, koncentrační tábory, plynové komory, mimosoudní popravy apod., to se fakt máme na co těšit
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 jo, to přežijí hlavně výdobytky evropské kultury jako gulagy, koncentrační tábory, plynové komory, mimosoudní popravy apod., to se fakt máme na co těšit Jo, to už je lepší převzít výdobytky islámské kultury - kamenování, stínání hlav šavlí ... Oboje velice populární i v Saudské arábii, se kterou se kdekdo paktuje...
Conrad Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 (upraveno) Ano, já si to myslím. Po několika "výletech" do Islámské republiky ..., jsem dospěl k názoru, že pro "pravého" muslima je vše nemuslimské hodno zatracení a jeho svatou povinností je udělat maximum pro to, aby všechno (a všechny) nečisté eliminoval z tohoto světa, z této planety. Islám není žádné mírumilovné náboženství. Islám netoleruje nic co je odlišné od jejich výkladu koránu. Islám nerespektuje zažitá pravidla jakékoliv kultury či státu který se rozhodl okupovat. (a že imigrace = okupace, tak na to vezměte jed) Islám nemá úctu k životům svých "protivníků". Islám neřeší budoucnost - jeho podání je pozemská životní pouť nepodstatná, důležitá pouze k tomu, aby dotyčný vykonal v souladu s jejich učením čin/činy které by mu zajistili bohatý a věčný posmrtný život s hojností všeho co je mu zde odepřeno. Na jejich vztahu k ekologii, ostatním kulturám a pod je vidět, že fungují stylem: po nás potopa - pokud při honbě za okupací světa (a případnou transformací k obrazu svému) zničí celou naší planetu, tak to učiní s klidným vědomím a ve jménu Alláha. Prakticky tam není žádný pud sebezáchovy... Ano, pokud se s tímto nezačne ve velmi brzké budoucnosti něco dělat, tak nás čeká přeměna v naprosto nepochopitelný svět, který popírá vše, co ze zde generace a tisíciletí utvářelo. Totalita a demagogie takového rozsahu, že i komunismus s nacismem dohromady zůstávají pouhými neškodnými zájmovými kroužky... A buď se nastupujícímu islámu přizpůsobíme, nebo vyhyneme (ale rozhodně ne na sešlost věkem...) Pokud chceme přežít coby kultura (nebo říkejme tomu třeba "západní" civilizace), tak potřebujeme nekompromisního cílevědomého diktátora. Tak mi napadlo,že kdyby jsi místo Islám napsal Křesťanství že by jsi měl také pravdu-a doba kdy to bylo aplikováno ohněm a mečem zase není tak vzdálená Upraveno 11. srpna 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Tak mi napadlo,že kdyby jsi místo Islám napsal Křesťanství že by jsi měl také pravdu- Jenomže křesťanství má navrch 1400let vývoje k dobru, takže většina extrémních tendencí už potlačena
Conrad Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 (upraveno) Jenomže křesťanství má navrch 1400let vývoje k dobru, takže většina extrémních tendencí už potlačena Čarodějnické procesy v Velkých Losinách byly 1692 shodou okolností ve stejném roce jako Salemské procesy a poslední čarodějnice v Evropě byla popravena koncem 18. století ve švýcarském protestantském kantonu Glarus. Upraveno 11. srpna 2009 uživatelem Conrad
utrejch Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Čarodějnické procesy v Velkých Losinách byly 1692 a poslední čarodějnice v Evropě byla popravena koncem 18. století ve švýcarském protestantském kantonu Glarus. To je zhruba presne tech tri sta let, co jim chybi ;-)
1Lachtan Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Tak mi napadlo,že kdyby jsi místo Islám napsal Křesťanství že by jsi měl také pravdu-a doba kdy to bylo aplikováno ohněm a mečem zase není tak vzdálená Jsem si toho plně vědom, nicméně stále jsem přesvědčen, že současná islámská invaze je pro přežití celého světa daleko nebezpečnější, než uzurpátorské excesy všech ostatních náboženství dohromady v průběhu dějin lidstva...
mengelis Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jo, to už je lepší převzít výdobytky islámské kultury - kamenování, stínání hlav šavlí ... Oboje velice populární i v Saudské arábii, se kterou se kdekdo paktuje... upalování čarodějnic a kacířů, ordály a tak zavedl kdo jako?
mengelis Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jsem si toho plně vědom, nicméně stále jsem přesvědčen, že současná islámská invaze je pro přežití celého světa daleko nebezpečnější, než uzurpátorské excesy všech ostatních náboženství dohromady v průběhu dějin lidstva... co tě vede k tomu, že si myslíš, že muslimové nastolí (s pouhou pětinou populace) v Evropě režim jako v Afghanistánu a ne třeba jako v Indonésii nebo v Malaysii?
mengelis Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 a co se týče tvrdého islámského trestního práva, tak v sekulární Číně se popravuje mnohem více a za mnohem menší delikty a v Texasu momentálně pracuje tým žalobců několika států na případu, kdy chtějí trest smrti pro 8 (slovy osm) letého kluka
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 a co se týče tvrdého islámského trestního práva, tak v sekulární Číně se popravuje mnohem více a za mnohem menší delikty a v Texasu momentálně pracuje tým žalobců několika států na případu, kdy chtějí trest smrti pro 8 (slovy osm) letého kluka Do ameriky se exportovali z evropy různí náboženští extrémisté hodně dlouho, pak ještě treastanci a podobně, vznikla z toho poměrně zdegenerovaná společnost, tak to vidím já
utrejch Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Do ameriky se exportovali z evropy různí náboženští extrémisté hodně dlouho, pak ještě treastanci a podobně, vznikla z toho poměrně zdegenerovaná společnost, tak to vidím já Koukam, ze ty jsi Evropan kazdym coulem ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se