mengelis Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 (upraveno) Když už to jinak nejde, tak aspoň zasmradit, co? samozřejmě si tady můžeme nastínit typologii nedemokratických režimů podle J.J.Linze a budeme tady seriózně diskutovat, která diktatura podle této klasické typologie nejlépe vyřeší problém s muslimy Upraveno 18. srpna 2009 uživatelem mengelis
1Lachtan Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 ... a budeme tady seriózně diskutovat, ...Ale tohle už spíše patří do vlákna "Humor" ne ??? Tada má pod svým avatarem napsáno: "Demagog profesionál"... Ale mám pocit, že tobě nesahá ani po kotníky... V téhle debatě končím. Tady už to nemá úroveň...
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 1Lachtan: Nojo, už to semnou není co to bývalo...
mengelis Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 V téhle debatě končím. Tady už to nemá úroveň... to je vcelku mylná věta, to "už" by se totiž dalo užít pouze v případě, že by tady ta úroveň někdy předtím skutečně byla přítomna
utrejch Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 to je vcelku mylná věta, to "už" by se totiž dalo užít pouze v případě, že by tady ta úroveň někdy předtím skutečně byla přítomna Protoze jsem clovek zvidavy a neda mi to: kampak chodis mily mengelisi na poradnou diskuzi si poradne zadiskutovat na urovni?
cody Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 chutné a levné jídlo v arabských bistrech jojo, muslimové jsou na nás na všechny domluvení, řídí to totiž Židi podle protokolů sionských mudrců, které jim nadiktovali komunističtí zednářští humanoidní ještěři z plejád, momentálně sídlící v oblasti 51! tak je to! musíme Evropu vyčistit! Nazdar kolego, mam jen jeden dotaz. Delas si srandu a schvalne nepises smajliky aby jsi nekoho zase vytocil? Nebo mas tak dobrou formu od vcerejska?
mengelis Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Protoze jsem clovek zvidavy a neda mi to: kampak chodis mily mengelisi na poradnou diskuzi si poradne zadiskutovat na urovni? na internet rozhodně ne
utrejch Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 na internet rozhodně ne S kamarady v trockistickem klubu to se to diskutuje; to umi kazdej ;-)
mengelis Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 S kamarady v trockistickem klubu to se to diskutuje; to umi kazdej ;-) někde základy revoluce položit musíme
utrejch Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 někde základy revoluce položit musíme Vsak mi kontrarevolucionari take nespime, sve zbrane peclive lestime ...
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 A já prve nechápal proč mi praděda na smrtelné posteli dal svůj Luger - už tenkrát věděl, že se něco chystá... Nojo...
Conrad Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Vsak mi kontrarevolucionari take nespime, sve zbrane peclive lestime ... Kontrarevoluce je revoluce, která jaksi nevyšla jak z dějin patrno
Návštěvník Tada Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 ... to je od nej hezky, asi zkuseny clovek... a jak byl drahej - kolik za nej chtel? Abych mu donesl čaj s dvěma kostkama cukru
Conrad Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 ... a usmlouval jsi to na jednu...? Jo ,ale cyankali,aby si to nerozmyslel
mechano Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Surovci, taková dojemná historka..........
Návštěvník Tada Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Jenomže jak se zdá, tak časy praktických lidí již pominuly...
mechano Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 jaky surovci...? takhle prakticky clovek jiste zustal prakticky az do konce... a v genech neco zustat muselo...? No tak promiň, já se nechal unést příběhem té pohádky a vy mě proberete smlouváním o kostku cukru. A když už se dědeček nechá ukecat, šoupli byste mu tam urychlovák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se