Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Když už to jinak nejde, tak aspoň zasmradit, co?

samozřejmě si tady můžeme nastínit typologii nedemokratických režimů podle J.J.Linze a budeme tady seriózně diskutovat, která diktatura podle této klasické typologie nejlépe vyřeší problém s muslimy

Upraveno uživatelem mengelis
  • Odpovědi 596
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
... a budeme tady seriózně diskutovat, ...
Ale tohle už spíše patří do vlákna "Humor" ne ??? :lol2:

Tada má pod svým avatarem napsáno: "Demagog profesionál"... Ale mám pocit, že tobě nesahá ani po kotníky...

V téhle debatě končím. Tady už to nemá úroveň...

Odesláno
V téhle debatě končím. Tady už to nemá úroveň...

to je vcelku mylná věta, to "už" by se totiž dalo užít pouze v případě, že by tady ta úroveň někdy předtím skutečně byla přítomna

Odesláno
to je vcelku mylná věta, to "už" by se totiž dalo užít pouze v případě, že by tady ta úroveň někdy předtím skutečně byla přítomna

Protoze jsem clovek zvidavy a neda mi to: kampak chodis mily mengelisi na poradnou diskuzi si poradne zadiskutovat na urovni?

Odesláno
chutné a levné jídlo v arabských bistrech

jojo, muslimové jsou na nás na všechny domluvení, řídí to totiž Židi podle protokolů sionských mudrců, které jim nadiktovali komunističtí zednářští humanoidní ještěři z plejád, momentálně sídlící v oblasti 51! tak je to! musíme Evropu vyčistit!

Nazdar kolego, mam jen jeden dotaz.

Delas si srandu a schvalne nepises smajliky aby jsi nekoho zase vytocil? Nebo mas tak dobrou formu od vcerejska?

Návštěvník Tada
Odesláno

A já prve nechápal proč mi praděda na smrtelné posteli dal svůj Luger - už tenkrát věděl, že se něco chystá...

Nojo...

Odesláno
Vsak mi kontrarevolucionari take nespime,

sve zbrane peclive lestime ...

Kontrarevoluce je revoluce, která jaksi nevyšla jak z dějin patrno

Návštěvník Tada
Odesláno
... to je od nej hezky, asi zkuseny clovek... a jak byl drahej - kolik za nej chtel? ;)

Abych mu donesl čaj s dvěma kostkama cukru :)

Odesláno
... a usmlouval jsi to na jednu...? ;)

Jo ,ale cyankali,aby si to nerozmyslel

Návštěvník Tada
Odesláno

Jenomže jak se zdá, tak časy praktických lidí již pominuly...

Odesláno
jaky surovci...? takhle prakticky clovek jiste zustal prakticky az do konce... a v genech neco zustat muselo...? :D

No tak promiň, já se nechal unést příběhem té pohádky a vy mě proberete smlouváním o kostku cukru. A když už se dědeček nechá ukecat, šoupli byste mu tam urychlovák.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...