Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kolegové, docela mě zaujaly tyhle Aquaracery, jedny z mála hodinek, které mají datum i název dne v týdnu:

Zajímal by mě váš názor na ně... :)

post-33-1218694852.jpg

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno (upraveno)

Bez do nich, jsou v realu docela pekne, ale volil bych kovovy tah, ta guma jim imho moc neslusi.

Na me jsou male, volil bych tyto ... (jsem ulitlej na chronografy).

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
  sauce napsal:
Kolegové, docela mě zaujaly tyhle Aquaracery, jedny z mála hodinek, které mají datum i název dne v týdnu:

Zajímal by mě váš názor na ně... :)

post-33-1218694852.jpg

Mno, to má i kdejaké Seiko 5, atd.. Navíc je to Seiko za zlomek ceny a live vypadá prakticky stejně.

Odesláno

Jasně, Seiko to má, ale já myslel hodinky v téhle kategorii... Kromě Fortisů už mě žádné jiné nenapadají. A přece jen, kalibr Seiko 5 je trošku jinde než ETA.

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Bez do nich, jsou v realu docela pekne, ale volil bych kovovy tah, ta guma jim imho moc neslusi.

Na me jsou male, volil bych tyto ... (jsem ulitlej na chronografy).

Jojo, o těch vím, taky se mi líbí :) ale hledal jsem hodinky bez chrono s day/date... Mimo Fortis jsem našel už jen tyhle.

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno
  sauce napsal:
Jojo, o těch vím, taky se mi líbí :) ale hledal jsem hodinky bez chrono s day/date... Mimo Fortis jsem našel už jen tyhle.

Mne sa tieto aquaracery dost pacia, dokonca som si chcel jedny kupit, ale akosi to nevyslo. Narazil som na lepsiu ponuku. No nedavno som ich videl na ruku jedneho predavaca a opat ma chytila tuzba si ich kupit. Ja na nich nevidim absolutne ziadnu chybu a dokonca by som si ku kovovemu urcite dokupil aj kaucukovy remienok ( v lete sa lahsie cisti od vyzrazaneho potu )

a co takto tieco tissot? Tiez maju day & date

tissotprs516aaronscheplvp3.jpg

Odesláno

Ještě jedna věc se mi na těch Aquaracerech líbí - všimněte si, že okénko pro datum a den v týdnu je mezi těmi dvěma kotouči rozděleno přepážkou, stejně jako to bývá u kalibrů Valjoux 7750. To jsem ještě nikde na žádných hodinkách s kalibrem ETA 2836-2 neviděl - třeba zrovna ty Tissotky to nemají, Fortisky taky ne.

Odesláno (upraveno)

Ahoj ja som si ich kupil asi pred 2 mesiacmi. Mam ich s kovovym naramkom a som velmi spokojny. Pacia sa mi lebo su sportovo elegantne a tiez som ich chcel kvoli day date. Co sa tyka chodu tak su zatial v zabehu ale spravia mi tak +8s denne. Su pomerne masivne a uz som s nim aj par krat buchod do dveri a tak a ziadne stopy po poskodeni. Tiez som uvazoval nad tym ze si dokupim ten kaucukovy naramok, paci sa mi ta kombinacia cierneho naramku a cierneho cifernika.

Jedina vec co sa mi moc nepaci je forsforovy index na lunete (12). Je to sice fajn v noci ale osobne si myslim ze to tam nemuselo byt.

Ak sa ti pacia tak chod do nich, ja som spokojny. Swiss Made!

Upraveno uživatelem speedersky
Odesláno

Tak konečně někdo, kdo je vlastní ;) Já přemýšlím buď nad bílým provedením s kovovým tahem, u černého provedení se nemůžu rozhodnout mezi kovem a gumou. Tenhle kovový tah jsem měl na modrých Aquaracerech a upřímně řečeno mě moc nenadchnul - hlavně díky náchylnosti leštěných částí uprostřed ke škrábancům... Ten index na lunetě mi vůbec nevadí.

Odesláno

Tie biele mi osobne pridu az prilis BLOND :rolleyes: Skor mam rad tmavsie prevedenia. Ked som sa rozhodoval ake si vybrat hned som vybral Tagy. Vyberal som medzi modrymi aquaracerami a tymito. Mne osobne sa paci tah na Seamastroch, je taky robustnejsi a ma aj krajsiu upravu.

Je fakt ze po vyse dvoch mesiacoch stredna cast tahu je celkom slusne poskrabana.

Ten kaucuk som mal na rukach v predajni a prvy pocit bol, ze mam na rukach digitalky co som si kupil este v 3 triede v skole na burze :rolleyes: Ale teraz nad nim vazne uvazujem. Koza nie, tak len ta guma.

Si myslim ze si ich chod vyskusat, vsetky varianty a podla toho sa rozhodni. neviem ci si uz mal tu gumu na rukach, alebo nie ale treba to porovnat v reale.

Inak tie chronografy su tiez parada, len cena je tiez niekde inde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...