OS1 Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Zaplatil jsem za na podle uctenky 1574 liber, na karte mi to dela minus 48 000 (libra je asi 31 Kc). Je to Portofino Automatic, cerne, s krokodyl. paskem. jestli to byl vyprodej nevim. Jen pripominam, ze to nejsou Portugese, ale Portofino https://www.iwc.com/collection/collection_d...en&mid=702# ta cerna varianta. Kolik normalne stoji fakt nevim, prestoze hodinky vybiram uz dlouho, tohle byl "impulzivni" nakup:-)...proste cena byla solidni a ja potreboval oblekovky a tyhle IWC se mi moc libily. Tak to gratuluju, to je velmi dobry kup... Vim, ze na LHR maji obcas dobre nabidky, ale tohle je fakt skvelej deal... IWC mam taky ve svym hledacku, takze asi vyrazim do Londyna...
rorda Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) Je to ten model, co mám já, ale v černý variantě - IW356305 ... Cena tady bratru skoro 75.000,- Kč ... Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem rorda
Alessio Odesláno 24. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) Zaplatil jsem za na podle uctenky 1574 liber, na karte mi to dela minus 48 000 (libra je asi 31 Kc). Je to Portofino Automatic, cerne, s krokodyl. paskem. jestli to byl vyprodej nevim. Jen pripominam, ze to nejsou Portugese, ale Portofino https://www.iwc.com/collection/collection_d...en&mid=702# ta cerna varianta. Kolik normalne stoji fakt nevim, prestoze hodinky vybiram uz dlouho, tohle byl "impulzivni" nakup:-)...proste cena byla solidni a ja potreboval oblekovky a tyhle IWC se mi moc libily. Cena je opravdu velmi dobrá, téměř se vyrovná nabídkám amerických internetových obchodů. Kolik stojí hodinky u nás nevím, nemám v plánu je koupit tady, tak jsem to ani nehledal a na mail neodpověděli. Udělal jste dobrý nákup, myslím Edit: budu si muset vymyslet nějakou pracovní cestu do londýna :-) Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem Alessio
Opišta Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 No nevim, cena je to bezpochyby pekna, ale nijak vyjimecna - oficialni cenik uvadi udaj 3.300 CHF, coz krat 15,neco dava rekneme 50.000 Kc. A i pri nakupu primo v Shaffhausenu lze ziskat slevu 10% bez nejakeho skemrani (zkusenost z nakupu Portofino Chronograph) ...
rorda Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 No nevim, cena je to bezpochyby pekna, ale nijak vyjimecna - oficialni cenik uvadi udaj 3.300 CHF, coz krat 15,neco dava rekneme 50.000 Kc. A i pri nakupu primo v Shaffhausenu lze ziskat slevu 10% bez nejakeho skemrani (zkusenost z nakupu Portofino Chronograph) ...V Carollinu mi je nabízeli za skoro 75.000,- Kč, jak už jsem psal ...
Traveller Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2008 Na jaře jsem byl v Oriose v Brně a díval se na IWC 3706 - v té době se prodávaly zhruba za 100 000 Kč. Po mé poznámce o posilující koruně a nereálnosti této ceny prodavačka vytáhla vizitku a napsala na ni 80 000 a ať jí kdykoliv zavolám. ještě jsem nevolal
sety Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 přátelé nechystáte se někdo na nákupy do ciziny nejlépe přímo do Schaffhausenu. Rád bych pořídil titanový tah na své Aquatimery. Díky za odpověď.
sery.vlk Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Zaplatil jsem za na podle uctenky 1574 liber, na karte mi to dela minus 48 000 (libra je asi 31 Kc). Je to Portofino Automatic, cerne, s krokodyl. paskem. jestli to byl vyprodej nevim. Jen pripominam, ze to nejsou Portugese, ale Portofino https://www.iwc.com/collection/collection_d...en&mid=702# ta cerna varianta. Kolik normalne stoji fakt nevim, prestoze hodinky vybiram uz dlouho, tohle byl "impulzivni" nakup:-)...proste cena byla solidni a ja potreboval oblekovky a tyhle IWC se mi moc libily. Martine, nejdřív gratulace a jedním dechem prosba, můžeš sem postnout fotku, jak vypadají na ruce?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se