Nemesis Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Včera jsem bloudil bezcílně Prahou a prohližel si, jak jinak to bývá v všeobecně v našich kruzích, hodinářství. Na Chodově jsem objevil hodinky Alpina, které znám zatím jen z Alpina, zalíbily se mi hodinky z řady Startimer s GMT funkcí. Chtěl bych se zeptat jak jsou zde přítomní kolegové s hodinkami spokojeni hlavně co se týče celkového zpracování, neměl jsem totiž zase tolik času na podrobný průzkum, slyšel jsem totiž, že Orisy jsou na tom znatelně co se týče celkových kvalit lépe.
rorda Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2008 Pokud si dobře pamatuju, Alpin tu moc nebylo, YPO měl Avalanche Regulator ... Myslim, že mezi Orisem a Alpinou ale žádnej rozdíl nebude ...
Libor Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Tyto Alpina Startimer mi uz druhym rokem rikaji pane. Co se tyce porovnani s Orisem, tak to bohuzel nemuzu slouzit, ale Oris jako takovy me moc nesedel tvarove. Mel jsem s nimi jeden problem, uvolnil se sroubek drzici rotor, ale po zaslani zpatky vyrobci a nasledne oprave a sezizeni bylo vse v poradku. Ted premyslim ze provedu kosmetickou zmenu a nekde pohledam nejaky pekny kozeny pasek. Vyjde to lacinejc nez kupovat dalsi hodinky i kdyz to vypada ze sem se zase namotal na dalsi krasku, uvidime Libor
Kyle Case Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Nějak nefunguje ten odkázek na: "Alpina Startimer", které z nich to jsou? http://www.alpina-watches.com/corporate/Ty...b=12&type=3 Mě osobně se líbí "Startimer Chronograph Automatic" s koženým řemínkem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se