Alessio Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 NIGHTinGALE napsal: Je to snadné. Zenith má v reklamách (i) hezký holky, kdežto IWC jen ošklivé chlapy (případně chlapa se synem v kokpitu, když chce prodat set) Zenith: http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...02&LangID=0 na pěkný holky se chodím pokoukat jinam, než na promo hodinek
maxs Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Alessio napsal: Nevím proč je "odpověď" (je to můj sprostý názor) v uvozovkách, každopádně díky za tvůj pohled. Zenith neznám dopodrobna a docela jsi mě pěkně nasměroval na kousky, které stojí za to. Zvlášť třeba na takovou řadu Defy, která se mi doposud záhadně vyhýbala. Dík. Takovýto odvážný typ hodinek IWC, sázející vysloveně na klasiku, nemá. Teď naprosto upřímně: sice si stále nemyslím, že by Z byl o třídu výš než IWC, nějakou tu půltřídu bych ale možná odsouhlasil :-). Dělají opravdu krásné hodinky, sice kousek mimo můj styl (i když takové Academy quantiéme perpétuel...hmmmm), ovšem špičková kvalita z toho přímo čiší. Až se skoro bojím podívat se na ceny těchto modelů. PS: jaké modely /řada/ lze považovat za základní modely u Zenithu? Základ je Class Elite. Tie čo sem dal NIGHTinGALE. Odpoveď bola v úvodzovkách, lebo mi neprišla adekvátna na môj argument, že Z. má aj v základe vlastný kaliber. Jasné, že má IWC ETU, lebo to bolo lacnejšie,ľahšie a o stupienok nižšie
Alessio Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 maxs napsal: Základ je Class Elite. Tie čo sem dal NIGHTinGALE. Odpoveď bola v úvodzovkách, lebo mi neprišla adekvátna na môj argument, že Z. má aj v základe vlastný kaliber. Jasné, že má IWC ETU, lebo to bolo lacnejšie,ľahšie a o stupienok nižšie Jedny téměř základní IWC s podřadnou etou mám vyhlídnuté, neber mi iluze o špičkovém stroji :-).
maxs Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Alessio napsal: Jedny téměř základní IWC s podřadnou etou mám vyhlídnuté, neber mi iluze o špičkovém stroji :-). Ktoré? Mark XVI?
Alessio Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 maxs napsal: Ktoré? Mark XVI? Abych řekl pravdu, ještě nejsem úplně rozhodnutý. Buď Mark XVI nebo Pilot Chrono...jedno z toho, zatím to vypadá na ty dražší :-)
rorda Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Nechci se vám do tý zajímavý diskuze vměšovat, ale co si takhle zjistit něco o kalibrech ETA, jak je upravujou v IWC?!? To, co z nich pak vyždímou, je na úrovni COSC ... Takže ten subjektivní pocit z kalibru je celkem zkreslenej ...
maxs Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 rorda napsal: Nechci se vám do tý zajímavý diskuze vměšovat, ale co si takhle zjistit něco o kalibrech ETA, jak je upravujou v IWC?!? To, co z nich pak vyždímou, je na úrovni COSC ... Takže ten subjektivní pocit z kalibru je celkem zkreslenej ... Tak to si asi nečítal poriadne.Opakovane som písal o tom, že ETA je použitá iba ako konštrukčný základ a IWC ich výrazne upravuje. Prečítaj si to ešte raz.Nič som neskreslil, ani nezamlčal. Neviem aký subjektívny pocit máš na mysli.Pocit z inhouse kalibru? Potom áno, ten pocit je pre mňa dôležitejší ako certifikáty a tuning.
rorda Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Potom je to v pořádku a skutečně jsem to nečetl pozorně ... Teda já to spíš proletěl, se přiznam ... Já to třeba s tim inhouse kalibrem nevidim tak radikálně, to už je ale jen můj subjektivní pohled na věc ... Prostě netrvam na hodinkách, aby měly inhouse kalibr, protože to je o kus dál než hodinky bez něj ...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 (upraveno) Zenith je lepší než IWC, myslím si, že to zde velký odborník na tuto značku maks, vysvětlil dobře a srozumitelně, já jen přidám dva obrázky dokládající technický um konstruktérů Zenithu. A jak píše Hanus, kdybych se lépe učil, koupil bych si Zenith. Upraveno 15. září 2008 uživatelem Snow
Alessio Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Snow napsal: Zenith je lepší než IWC, myslím si, že to zde velký odborník na tuto značku maks, vysvětlil dobře a srozumitelně, já jen přidám dva obrázky dokládající technický um konstruktérů Zenithu. A jak píše Hanus, kdybych se lépe učil, koupil bych si Zenith. Jenom možná namítnu, že srovnávat iwc a zenith co se týče "technického umu" podle extravagance cifreníků asi není vůči schaffhausenským fér, protože, myslím si, oni by podobně "divoké" ciferníky patrně také uměli, ale značka jako celek se profiluje trošku jinak, tradičněji než velice pionýrský zenith.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se