elo Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Ahoj, před několika hodinami IWC publikovalo na YouTube několik videí, které představují novou podobu Portugieser kolekce. Krátký přehled: Trochu delší přehled: Přehled více komplikovaných kousků: Portugieser Perpetual Calendar 44 Boutique Edition: Portugieser Perpetual Calendar 42: Portugieser Chronograph: Portugieser Yacht Club Chronograph: Portugieser Automatic 40: Dále přidávám několik rozhovorů s Christianem Knoopem (Creative Director): Heritage & Design of the Portugieser collection - Icons & rarity: Heritage & Design of the Portugieser collection - Small automatic: Heritage & Design of the Portugieser collection - Chronograph: Heritage & Design of the Portugieser collection - Sport meets Luxury: Heritage & Design of the Portugieser collection: Making the best even better: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Moje srdce plesá...vše jsem teď dokoukal a musím říct, ze 40mm klasiky a 42mm Perpetualy mě hodně šimraj. Inhousy, nádhernej a cistej design, prudce nositelný velikosti a dokonalý provedení. Bravo IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Ja uz len musim zvolit ci 40mm biele alebo modre presne na toto som od iwc cakal. Uz minuly rok z releasom fliegerov v 40mm s inhousom bolo dobre znamenie ale toto je uplne super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Ráno som pozeral iwc stránku a medzi menšími oblekovkami som si nevedel vybrať, žiadne ma neoslovili ani na produktových fotkách. Nové Portugieser 40mm vyčnievajú výrazne nad Da Vinci a Portofino kolekciou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Tohle vůbec není špatný, dokázal bych si vybrat! Ty 40mm jsou parádní oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Další nálož nádhery. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Ma niekto skusenost ze sa uz daju odskusat v butiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Na me ty 42 Perpetualy pusobi strasne levne. Ty subcifry jsou namackany moc blizko u stredu. Mozna meli nacpat ten suprovej strojek do jeste mensiho pouzdra, pomohlo by to proporcim ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Nemal som ich dnes zo zvedavosti skúšať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Fotecka neni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 9 minutami, Petr72 napsal: Fotecka neni ? Fúú, to nie. No tie hodinky mi neprídu fotogenické a v skutočnosti vyzerajú ešte lepšie, ako na fotkách. Skúšal som chronograf - biely cifer s modrými ručičkami a indexami (a remienkom) a asi ich milujem No obávam sa, že ich pôjdem ešte raz vyskúšať, či je to fakt láska a môžem ich aj odfotiť Dokonca aj to pomerne úzke púzdro v porovnaní so sklíčkom, ktorého som sa najviac obával sa mi páči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Ja som si dnes intenzívne dopisoval ohľadom detských BP kedy budú na vyskúšanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Budu ich mat vo WDL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 51 minutami, Petr72 napsal: Ja som si dnes intenzívne dopisoval ohľadom detských BP kedy budú na vyskúšanie A aký je výsledok dopisovania? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Týždne až mesiace skratka ešte nie sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 před 26 minutami, Petr72 napsal: Týždne až mesiace skratka ešte nie sú Takže môžeš zažiť to, čo poznajú fanúšikovia Rolexu ... nekonečné čakanie Ja som vo WDL pozeral tie 40mm chronografy, ktoré vyzerajú nádherne, len tá komplikácia mi príde zbytočná (no pekná). Ich Automatic 42,5mm má ukazovateľ rezervy chodu, čo je asi moja najobľúbenejšia komplikácia (a najužitočnejšia ) a k tomu 7 dní rezervu, no príplatok 4tis je dosť ... a ani sa mi tak nepáčia dizajnovo, ako chronografy. Tieto modré ručičky a plastické indexy sú geniálne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Portugieser je počin roku 2020 . Sú brutálne dobré od ciferníka až po priehľad - fakt je na čo pozerať . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 @Petr72 aj na ruke vyzerajú super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Jsou vyborny a krasne Ti sednou. Po tolika letech produkce uz klasika produkce IWC dobra ke kosili i tricku a ted i s inhousem...jdes do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 30 minutami, Karussell napsal: Jsou vyborny a krasne Ti sednou. Po tolika letech produkce uz klasika produkce IWC dobra ke kosili i tricku a ted i s inhousem...jdes do nich? Ja som si chcel zo zvedavosti kúpiť nejaké keramické hodinky, no tieto sa mi neskutočne páčia, tak mám dilemu a musím si to v hlave trošku upratať, ktoré skôr. No tento portugalec momentálne asi vedie, sú nádherné aj zozadu, spracovanie remienka tiež parádne a aj spona je zaujímavá, len som sa ju bál aj otvoriť, aby som niečo nepokazil. Nemá žiadny mechanizmus na otváranie. No z portugieserov som skúšal aj automat so 7 dňovou rezervou a ukazovateľom rezervy a venoval sa mi tam jeden veľmi milý a ochotný pán (od ktorého som sa dozvedel veľa zaujímavých informácií), ktorý mi dal vyskúšať aj model s večným kalendárom v zlate a to len bol kus umenia. Trošku ešte láka aj tá 7dňová rezerva, no dizajnovo sa mi viac páčia tie chronografy. No ako vravím, musím si to v hlave uležať, nech potom nie som sklamaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se