Michal L. Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 Ahoj! Můžete mi prosím Vás poradit... Zajímavá mě jedna věc, a to jaký je rozdíl mezi strojky Miyota a Citizen Miyota? Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Liší se například v kvalitě? Děkuji za odpovědi.
Patrik Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2008 Ahoj! Můžete mi prosím Vás poradit... Zajímavá mě jedna věc, a to jaký je rozdíl mezi strojky Miyota a Citizen Miyota? Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Liší se například v kvalitě? Děkuji za odpovědi. Jsou to identické strojky, vyrobené na stejné lince. Jen Citizen má přísnější požadavky na kvalitu, tedy pokud má být strojek označen jako Citizen je pro něj povolena menší tolerance chodu, než pro ten, co je označen jako Myiota. Ale jedná se o zanedbatelné výchylky.
Michal L. Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Jsou to identické strojky, vyrobené na stejné lince. Jen Citizen má přísnější požadavky na kvalitu, tedy pokud má být strojek označen jako Citizen je pro něj povolena menší tolerance chodu, než pro ten, co je označen jako Myiota. Ale jedná se o zanedbatelné výchylky. Díky za odpověď!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se