tikzot Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Whitee 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna (upraveno) před 3 hodinami, junior300 napsal: Sakra to je skvost... Co je to za model prosím??? Upraveno 5. srpna uživatelem Lukáš3 Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna @Lukáš3 Dik , su to Longines Master Collection Retrograde - L2.739.4.71.3 https://www.longines.com/p/watch-longines-master-collection-l2-739-4-71-3 Moje prve automaty, ktore to cele spustili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Před hodinou, junior300 napsal: @Lukáš3 Dik , su to Longines Master Collection Retrograde - L2.739.4.71.3 https://www.longines.com/p/watch-longines-master-collection-l2-739-4-71-3 Moje prve automaty, ktore to cele spustili. Tak to je brutální kousek, na to že byl první... Wow. Tohle bych teda v hodinkovnici uvítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna před 2 hodinami, Jarett napsal: To bych skoro viděl na Radíkov.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna (upraveno) Baja Bianca beach Upraveno 5. srpna uživatelem chief add photo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 8 hodinami, Stodic napsal: To bych skoro viděl na Radíkov.... Přesně ! 300m z domů, ideální procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Dobre ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Dnes v lehce retro stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 16 hodinami, mlsoun1 napsal: Nebuď tak skromnejTvé fota jsou krásná Díky. Pořád CERTINA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna @Vitnení za coDnes mi příjdou nové Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Jinak Všem přeji krásný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Je tu klid a zase přemýšlím jak vše bude náročné.Manželka po 8 letech zase rakovina,ale je tu i pozitivu,nejstarší dcera je v očekávání a brzíčko se narodí dvojčátka.Po těch všech ztrátách a nemocích,je tu i nějaká radost z toho života 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 12 hodinami, Lukáš3 napsal: Tohle bych teda v hodinkovnici uvítal No ved nemas problem. Predas Brajtle a kupis tieto. A este ostane na kavu. Snad ma za tieto "protestantske" reci fanusikovia velkeho B neukamenuju.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Konečně to správný datum . Super náramek, extra pohodlí, jsem s nima fakt spokojenej. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 39 minutami, mlsoun1 napsal: Je tu klid a zase přemýšlím jak vše bude náročné.Manželka po 8 letech zase rakovina,ale je tu i pozitivu,nejstarší dcera je v očekávání a brzíčko se narodí dvojčátka.Po těch všech ztrátách a nemocích,je tu i nějaká radost z toho života Přeju hodně sil, ať to zvládnete. Touhle nemocí jsme si doma také prošli, tak vím, jak to dokáže být náročné... Děti jsou radost, která ty těžké chvíle může alespoň trochu vyvážit... Rád tady (potichu) sleduji ty Tvé klidné, pravidelné ranní procházky a v dobrém závidím. A líbí se mi Tvoje nadšení z jedněch hodinek, to se tady jen tak nevidí Také bych to tak někdy chtěl, ale moc se mi to nedaří. I když, teď se svými Alpinisty jsem došel trochu klidu, toho hodinkového 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Chvilka klidu při pozdní snídani... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se