Robero79 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Trochu se divim, ze clovek s clenstvim od r.2011 tu nema v hodnoceni sve vlakno, kazdopadne obchod - vymena a doplatek probehl v naprosto prikladnem duchu tohoto fora - rychle, bez zbytecnych odkladu a s duverou. Martina s klidnym svedomim doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Diky moc, nehodinkova zalezitost a vse v nejlepsim poradku ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Všechno proběhlo jak mělo, ochotně, rychle, s hodinkami naprostá spokojenost. Martina jako obchodního partnera můžu jen doporučit. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Taky ok, čekal jsem tam kde jsem měl, objevil se přesně na čas, přinesl hodinky, já peníze, hodinky ukázal, předvedl funkci chrona, nastavili jsme čas a datum a odcházel jsem s modrými Pogue. Od prodloužení tahu, který mimochodem nebyl na fotce ani v popisu a dověděl jsem se o něm jen tak mezi řečí a je tedy příjemným bonusem, je mám na ruce. Sklo mi připadalo divné už na fotce, takže ok, s jeho výměnou jsem počítal. Stejně je to spotřebák. Zbytek vypadá původní a funguje. Cena je v dnešní době ok. Já jsem tedy spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se