petr10 Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 (upraveno) Ahoj, chtěl bych se zeptat na značku Rodania. Napište prosím, jestli o ní něco víte, máte vlastní zkušenosti... Mám na jedny zálusk ale značka je pro mne velká neznámá. Vím, že sídlí ve Švýcarsku, ale jestli je swiss made to zase ne . No ale snad se od vás něco dozvím, prostě pište co vás napadne. Děkuju Upraveno 24. srpna 2008 uživatelem petr10
PhoeniX Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Mně to přijde jako hodinky KANDAHAR. Prodejce se dušoval, že jsou swiss made, ale zpracování čína.
Viktor Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Myslím, že je to spíš swiss konfekce než čistá čína. Jsou členama FHS, poměrně úspěšný v Beneluxu.
NIGHTinGALE Odesláno 24. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2008 Značka má hezké vintage modely. A zajímavé je, že toho dávala většinu do oceli (chromovaného toho bylo málo). V Basileji vystavovali novou kolekci a ceny byly velmi mírné. Kvalita mi přišla v pohodě. Žádný luxus, ale ani žádný aušus. Vůbec bych se té značky nebál... Jak psal Viktor - konfekce. Přijde mi to podobné, jako třeba Roamer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se