Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny hodináře :thumbsup_anim: Našel jsem hodinky CORGEMONT WATCH, chronometer, ANGRE, 15 rubis, stříbrné, zřejmě přetažené... Mají přední otvírání, a vzadu dvoje otvírání... přední víčko není přidělané, ale nasazovat ho raději nebudu, nejsem ten správnej kutil :bangin: Chtěl jsem poprosit o nějaké info... Foto jsem se snažil nahrát, snad se to povedlo... Dík všem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Zdravím všechny hodináře :thumbsup_anim: Našel jsem hodinky CORGEMONT WATCH, chronometer, ANGRE, 15 rubis, stříbrné, zřejmě přetažené... Mají přední otvírání, a vzadu dvoje otvírání... přední víčko není přidělané, ale nasazovat ho raději nebudu, nejsem ten správnej kutil :bangin: Chtěl jsem poprosit o nějaké info, zda-li jsou prodejné, případně kdo by měl zájem... Foto jsem se snažil nahrát, snad se to povedlo... Dík všem

Zde je povoleno prodávat hodinky pouze v prodejním vláknu.

Návštěvník Snow
Odesláno

Mám pocit, že jsi měl svůj dotaz položit v jiné sekci, tahle je vyhrazena pro jiné účely.

Návštěvník Snow
Odesláno
Jej... něco jsem udělal špatně??? jde mi hlavně o informace o těhlech tikačkách :huh: Jdu kouknout kam to teda mám vystavit...

Buď v pohodě :) , to se stane, můžeš použít tlačítka Report a požádat moderátora o přemístění příspěvku, on už si poradí a vloží příspěvek do správné sekce.

Odesláno
Buď v pohodě :) , to se stane, můžeš použít tlačítka Report a požádat moderátora o přemístění příspěvku, on už si poradí a vloží příspěvek do správné sekce.

Dík dík moc... už jsem myslel, že to budu celý dělat znovu... tohle šlo opravdu lehounce... ještě jednou dík a omlouvám se...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...