Přejít na obsah

Jaké AP máte právě na ruce

MaxT

Doporučené příspěvky

před 27 minutami, tikzot napsal:

Dobře Ty.. to jsou ty od Jirky..? 

Jj, byl jsem s nim na kafe a nejak mi bylo lito ze by sli mimo “AP komunitu”, tak jsem je vzal... I kdyz uprimne ani nevim k cemu mi poradne budou… jelikoz pokud chci neco elegantniho, tak si beru PP…ale tak uz je mam..:)

Jinak ta modra na RO je super! Za me strasne povedy odstin, mam ji v chronografu v rose gold a neskutecne me bavi🍀☀️

PS: za me mozna povedenejsi nez ta zelena 🙈🫣🤫🤫🤣🤣🤣

Upraveno uživatelem mmaass
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, tak to je fajne😉

50 bleu nuage je top o tom žádná, ale teď jsem se byl juknout v Butiku no a sem vyřízenej z tyrkys na yellow goldech 37 mm, prý tedy pouze pro ženský, ale myslím, že super sedí i na chlapským zápěstí😉

Já pořídil starý 15400ST v bílý a jsem spokojenej taky;-) zelená na Tvých 15510 je taky luxusní moc😉

D884273B-DC57-457D-8ADD-E9490DE78091.jpeg

8F8B2EE6-EF99-4965-8CE8-01DD136A9591.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, tikzot napsal:

Super, tak to je fajne😉

50 bleu nuage je top o tom žádná, ale teď jsem se byl juknout v Butiku no a sem vyřízenej z tyrkys na yellow goldech 37 mm, prý tedy pouze pro ženský, ale myslím, že super sedí i na chlapským zápěstí😉

Já pořídil starý 15400ST v bílý a jsem spokojenej taky;-) zelená na Tvých 15510 je taky luxusní moc😉

D884273B-DC57-457D-8ADD-E9490DE78091.jpeg

8F8B2EE6-EF99-4965-8CE8-01DD136A9591.jpeg

Haha! To je dobry jak oba mame cervenou tkanicku na levem zapesti 🍀🙏🤗😄

Wow!! Ta tyrkysova je nadherna! Zitra se tam mozna otocim, potrebuji objednat alika, tak se na ne juknu. Jsem chtel minuly rok 50th anniversary v trkysove pro zenu, ale nelibili se ji (coz me mrzi, jelikoz za me jsou top) a nadchla se pro sedive s diamantovou lunetu, tak je dostala pod stromecek…ale jsou to jeji hodinky a musi se libit hlavne ji..asi tusila, zebych tu tyrkysovou od ni pujcoval 🙈🤣

15400 co mas jsou moc pekne. To byly jedine hodinky na kterych se mi libil bily cifernik. Jsem puvodne bile cifry nemusel, ale jak jsem si poridil Calatravy s bilym cifrem, tak od te doby cucim porad po bilych cifrech..a ted vlastne i tento vecny kalendar :))

Odkaz ke komentáři

Joo je to tak, tak víme proč tu šňůrku asi nosíme😅

Ten tyrkys mi nedá spát, na fotce to ani tak nevynikne ale jako v reálu.. dlouho sem tak nic hezkýho neviděl.. hraje to skvěle..

15400 absolut souhlas, ten cifr je krásnej, na 15500 se mi třeba moc nelíbí díky absenci popisu v dolní části cifru. na 15510 už to je celkem vyvážené😉

S bílou barvou to mam podobně, postupně tomu přicházím na chuť, ale to je asi i tím, že těch modrejch, zelenejch a černejch cifrů už bylo mnoho a člověk kouká a zkouší dál.😅

Pořàd dokolečka dokola.. a konec cesty stále v nedohlednu🤣a to je dobře. 

Odkaz ke komentáři

V 9. 7. 2023 v 15:37, mmaass napsal:

I kdyz uprimne ani nevim k cemu mi poradne budou…

Věčný kalendář je paráda, ještě k tomu od AP! Ale ten design je dneska už úplně jinde. Když je vyneseš mezi lidi znalé, tak to nebude mít chybu, ale na běžné nošení to už moc není (hlavně při tom, z čeho můžeš vybírat).

Nastavení kalendáře s ohledem na přestupný rok asi musí řešit hodinář?

Odkaz ke komentáři

Co jsem se docetl, tak ano. Ale uprimne, kdo by behal za hodinarem a nastavoval to? 🫣😅

Jsem vcera byl s kamosem, ma take vecny kalendar a je obcas liny na nem nastavit i cas..a takovych znam 🤣

Hodim se aspon fotku ze vcerejsiho obedu. Za kvalitu se omlouvam, byl to rychlo cvak :)

A i pres tu kvalitu fotky je videt, ze oba kousky jsou naprosto famozni 🤩

IMG_3835.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, matejcaha napsal:

Ten kaledar je moc fajn. Ja hodim aspon kanclovlu s "obycejnym" code 11.59 20230714_082530.thumb.jpg.05829454b0d126d4a33ed65dd4e2e73a.jpg

"Obyčajné" sú za mňa najsamfasa. Krásne čisté hodinky, ktoré nič nekazí. Aj tvar dátumovky je skvelý. Až budem veľký a ešte sa budú vyrábať, snáď sa dopracujem ku tomuto istému v bielom zlate s bordovým tónovaným ciferníkom. Krásne hodinky, nech ti dlho robia radosť.

Odkaz ke komentáři

V 18. 7. 2023 v 8:46, matejcaha napsal:

Ten kaledar je moc fajn. Ja hodim aspon kanclovlu s "obycejnym" code 11.59 20230714_082530.thumb.jpg.05829454b0d126d4a33ed65dd4e2e73a.jpg

Jsou moc pekne! Ja Code mam moc rad, mam tuhle trirucku v modre barve (verze 2, co je s “zihanym” cifrem jako ten tvuj fialovy) a jsou fakt super

Jinak dneska jsem se zalaskoval do techto 42mm ROO. Jsem je chtel jeste dnes odnest, ale uz za ne slozili zalohu 🙈🥺

Tak mi rekli ze musim pockat az dorazi dalsi. Tak se mam na co tesit 🤩

IMG_4119.jpeg

Upraveno uživatelem mmaass
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, mmaass napsal:

Tak mi rekli ze musim pockat az dorazi dalsi. Tak se mam na co tesit 🤩

Zacinam chapat, proc je ten kram porad vyprodanej 🙃.

Ja si nechavam nalezet ktere RO presne potrebuju. Rozhoduju se mezi modrou/zelenou a jestli se stopkama nebo ne.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 20. 7. 2023 v 11:16, matejcaha napsal:

Zacinam chapat, proc je ten kram porad vyprodanej 🙃.

Ja si nechavam nalezet ktere RO presne potrebuju. Rozhoduju se mezi modrou/zelenou a jestli se stopkama nebo ne.

Pro RO v techto barvach musis mit u nich uz nejake hodinky koupene. Pokud je chces jako prvni nebo druhe, tak mam lehkou obavu ze je to temer nemozne. Maji strasne velkou poptavku od stalych zakazniku.

Odkaz ke komentáři

Ty divry v zele jsou moc pekne. Take uvazuji o nejakych v 42mm. Ale predtim bych uz asi chtel konecne dostat i vysnene Jumba. Snad mi to jednou vyjde a budu je mit doma.

Si uz obcas prijdu blbe, kdyz se meckamosi ptaji ze mam tolik AP a Jumba v nedohlednu 🙈

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...