Petr34 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Ahoj chci se optat. U několika značek hodinek jsem byl upozorněn že v případě nastavení datumovky-a nedodržení několika zásad se může dojít k poškození strojku. Popravdě jsme v tom měl amličko guláš u koho a co že už si plně nevybavuji tyto zásady. Myslím že tam bylo něco jako nenastavovat neměnit datum mezi 21-4hodinou a když je ručička na hodinkách na nějaké hodnotě-přesně si to nevybavuju tak se omlouvám. Týká se to i Rolex, případně jakých modelů? Mě tato informace překvapila, mimo jiné jsem právě slyšel že to je rozdíl mezi Breitling a Omega a tak bych rád dostal informaci k Rolex hodinkám. Ví někdo jak to je? Zná někdo? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Před hodinou, Petr34 napsal: Ahoj chci se optat. U několika značek hodinek jsem byl upozorněn že v případě nastavení datumovky-a nedodržení několika zásad se může dojít k poškození strojku. Popravdě jsme v tom měl amličko guláš u koho a co že už si plně nevybavuji tyto zásady. Myslím že tam bylo něco jako nenastavovat neměnit datum mezi 21-4hodinou a když je ručička na hodinkách na nějaké hodnotě-přesně si to nevybavuju tak se omlouvám. Týká se to i Rolex, případně jakých modelů? Mě tato informace překvapila, mimo jiné jsem právě slyšel že to je rozdíl mezi Breitling a Omega a tak bych rád dostal informaci k Rolex hodinkám. Ví někdo jak to je? Zná někdo? Děkuju Na toto tema tu bylo popsano hodne stranek.Hledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Nevím jestli u všech, u gmt master II, žádné varování v manuálu není a tuším mi říkali, že jde nastavovat datum kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 (upraveno) U 116610LN mi u AD taky říkali, že jde datum nastavovat kdykoliv; manuál jsem nečetl. Mrkni třeba sem: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=642998 https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=175955 https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=42091&highlight=date Upraveno 16. června 2020 uživatelem MMCorsair Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Je to taková obacná zásada se vyvarovat nastavování datumu okolo půlnoci. Když se tím budeš řídit u všech hodinek, rozhodně tim nic neposereš, ikdyž na to něteré třeba náchylné nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 V 16. 6. 2020 v 12:35, Alex77 napsal: Na toto tema tu bylo popsano hodne stranek.Hledej Stacilo napsat, ze u R je to v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 22. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Děkuju moc za rady já si to myslel ale po pár debatách jsem byl trochu mimo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se