Přejít na obsah

MMCorsair

Členové_50
  • Příspěvky

    61
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele MMCorsair

  1. Taky mi to tak říkali, měnili mi celou jednu stranu u téměř nového auta v autorizovaném servise - první dojem byl velmi dobrý, ale když se podívám důkladně, tak to poznám (občas mikro nerovnost či mikro důlek). Dělají to už lidi a ne stroje / roboti ve fabrice ve sterilních podmínkách. Spíše si dej bacha, ať to dobře osadí, ať pasuje těsnění, atd.
  2. Mám to úplně stejně. Naprosté plýtvání mé pozornosti a času. Nicméně nemám problém poděkovat, spíše mi vadí, když děkují mně. Chlapi, vy jste hrozné citlivky [emoji846]
  3. Minulý rok jsem nechal dělat odvětrávanou fasádu ze sibiřského modřínu (horizontálně), a trochu se děsím, jak to bude vypadat, mám tam cca 20cm atiku, takže část fasády “šedne” pomaleji. Snad se to časem sjednotí.
  4. Ty 103kW by měly být v pohodě. Taky jsem nezaznamenal, ze by někdo zmiňoval nějaké větší problémy.
  5. Přesně tak, tu jsem musel vyloučit kvůli absenci 4x4. Leda pak tu CX-60. Ale to uz není “kombik”.
  6. Zrovna řeším, zda nový Outback nebo Volvo V90 (4x4). Co jsem zjišťoval k V90, tak prý ty diesely jsou poruchové, a na dálnici ve vyšších rychlostech vibrace od podvozku. Jinak exteriér paráda, interiér taky. Ale přijde mi, ze z hlediska hw je to taková lepší škodovka s haldexem. Outback to s tema plastama trochu přehnal, vypadá jak Duster. Motor slabej, snad bude spolehlivej, je tam teď přímý vstrik, asi to bude náchylnější na palivo. Nicméně hw mi to prijde velmi dobre auto. Vylučovací metodou jsem skončil u těchto dvou.
  7. Co si matně vzpomínám, tak to kdysi řešil NS s tím, ze je třeba rozlišovat mezi místem podnikání (k tomu nájemce souhlas vlastníka nepotřebuje) a umístěním provozovny (k tomu potřebuje souhlas vlastníka). A riziko - podle me nic významného nad rámec toho, ze už tam je a může tam naběhnout exekutor.
  8. Tvl ten jeho příspěvek je úplně v pohodě; jen tam na úvod popsal důvody a okolnosti vzniku těch hodinek, nejedná se o žádnou náboženskou agitku. Vůbec nechápu tvé hysterické reakce.
  9. Za mě také GS, ten jejich strojek 9R86 je naprosto parádní (https://grandseikogs9club.com/chronicle-9/spring-drive-chronograph-gmt-sbgc201/) (+ info z jednoho fóra: "The 9R86 chronograph movement has over 400 parts - 4x as many as a standard automatic chronograph. It has 50 jewels, 108 separate lubrication points and requires three different types of lubricant."). Nicméně z mého pohledu to jsou hodinky vyloženě pro nadšence (+ vzít v potaz omezené možnosti příp. servisu). Jak tady padlo, zajeď se podívat / vyzkoušet osobně. Mám z tebe trochu pocit, že i kdyby sis koupil něco jiného než RLX, tak podvědomě si pak budeš časem vyčítat, žes do těch RLX nešel...
  10. Na svých Fortis Spacematic z roku 2002 (ref. 623.22.31) taky používám německé datum..., resp. na všech hodinkách.
  11. MMCorsair

    zdrazovani

    Nj, ale v tu dobu bylo euro za cca 26Kč, takže to zdražení moc výrazné ve výsledku není.
  12. První zprava - sklíčko je na jednom místě nějaké propálené, a ty ručky jsou špatné. Byť tam není výslovně, že se jedná o majetek vojenské správy, tak jsou od vojáků. Už několik let se chystám, že je nechám u někoho zrenovovat, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Na druhou stranu mám obavy, aby to bylo udělané pořádně / správně. Nemáte nějaký kontakt na někoho spolehlivého / osvědčeného?
  13. Předchozí post: První zleva Prostřední - tam je prasklé to sklíčko
  14. Já čekám (u Bechyně) od 12/2019 na Kermity (původně Hulky, pak v 09/2020 mě převedli na čekací listinu těch Kermitů), a taky ještě nic. Tak už to pomalu vzdávám. Ještě se tam zkusím připomenout.
  15. Já mám Meindl Super Perfekt ve velikosti 48, a ty jsou fakt těžké
  16. Úplně v pohodě, na základě oprávněného zájmu. Ale to už je offtopic.
  17. U 116610LN mi u AD taky říkali, že jde datum nastavovat kdykoliv; manuál jsem nečetl. Mrkni třeba sem: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=642998 https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=175955 https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=42091&highlight=date
  18. Mně u AD říkali první servis po 10 letech, pak další po 5 letech.
  19. A ten Janáč funguje pořád ve Vítkovicích a v Dealu? Mobil má pořád ten, co je pár str. dříve? Nějak se nemůžu dovolat. Zvažuju, zda on nebo Deal, na běžnou údržbu. A ještě - kolik se cca pohybuje pravidelný servis hodinek s ETA 2824-2 / 2836-2?
×
×
  • Vytvořit...