Harwey Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Dohoda dohodnuta, vsetko klaplo, moze byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Férové jednání, rychlá domluva, tak to má být :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 V 20. 2. 2022 v 14:51, korbos napsal: Férové jednání, rychlá domluva, tak to má být :). Z našeho obchodu jsem si odnesl stejný dojem. Díky moc za rozšíření sekce filmových hodinek v mojí sbírce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Pridavam pozitivne hodnotenie na tohoto pana. Prebehlo to idealne, osobne akurat skoda, ze nebolo viac casu na pokec. Bol som predavajuci v tomto pripade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 23. 2. 2024 v 13:45, Leviathan napsal: Pridavam pozitivne hodnotenie na tohoto pana. Prebehlo to idealne, osobne akurat skoda, ze nebolo viac casu na pokec. Bol som predavajuci v tomto pripade. Taky jsem spokojený s obchodem. Shodli jsme se na ceně z které máme oba , myslím, dobrý pocit. Obchod proběhl přesně podle toho jak bylo domluveno. Hodinky tak jak bylo v popisu. A příště snad bude aj toho času více. Leviathan můžu jako prodejce jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Vše rychlé, dle domluvy, v pořádku a k tomu ještě moc fajn pokec. Díky a plně doporučuji… palec nahoru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Skvělá domluva, rychlé odeslání a kvalitní zabalení. Díky za slevu a obchod. Lada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Bylo mi potěšením. Děkuji za důvěru při odeslání peněz předem na můj účet. Přeju ať dělají radost a ať to tiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se