M3maniac Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Modré bicolory jsou krásné a modré FG taky kup si to, co Ti udělá radost. Krásné jsou i Daytony i DD ve FG. Ano, zlato je měkké a náchylnější na škrábance, ale to co tu někdo dal jsou dojebané hodinky.... A takové si snad nekoupîš
snake Odesláno 3. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2020 Jak se v tom teď patlám-hodim ty svý rozumy sem... Myslel jsem si, že ty dj36 (což jsou teda oboje, ale jedněm budu říkat Quartzky) budou jasný favorit, ale ouha...ony ty Quartzky jsou prostě supr...jedny jsem měl kdysi v oceli (má je m3 a jak je známo-co m3 schvátí to už nenavrátí-takze k tem se už nedostanu...), ale tyhle bicolory pro mě maj trošku (o malinko) větší koule-jsou koukavější nebo jak to napsat, prostě za mě jim to žlutý zlato dodalo sebevědomí a baví mě-což je asi důležitý
Liqid Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Stejně si myslím, že by ti nejvíc sedly ty bicolor suby v modré. Upraveno 4. září 2020 uživatelem Liqid
snake Odesláno 4. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Keramiky myslíš jo? Já Ti nevím...mel jsem je v ruce/na ruce...supr hodinky...ale kurník 360 za to...ja nevim no...kdybych to dal na ruku a už nikdy nesundal-ok-proc ne...ale takhle na točení/nošení i jiných hodinek se mi zdaj ty DJ lepší volba a ještě mě baví...profesionální modely jsou dávno v bance a nosím v podstatě jen ty Quartzky...jeste teď možná neco přikoupím-tak uvidíme každopádně díky za rady-zkousim a ujišťuju se, ze je to správná cesta
Tommy_PP Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 Presne rovnaku otazku som si polozil zhruba pred rokom a rozhodol som sa pre zlate Daytony (vid foto). Objednane mam od februara, ale vdaka korone si este nejaky ten mesiac, dva, tri budem musiet pockat. Urcite ti vsak nepostacia ako jedny hodinky, potrebujes nieco ocelove, pripadne aj nejake oblekovky. Rozhodoval som sa aj medzi DayDate 36/40 ale radsej kupit starsi mode ako tu uz niekto spomenul a usetrit. Prajem vela stastia pri hladani a rozhodovani, mne to trvalo cca 1 rok kym som sa odvazil zaplatit depozit
snake Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Tahám je často...dokonce i tradiční bicolor dj36 na jubilee nosím míň než tyhle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se