Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak se chlubím, ale kde začít? Asi u www.poljot.at

100% spokojenost. Ne, alespoň 110%! Herr Paul nechal hodinky ještě seřídit. Předání proběhlo osobně 12.9. v Praze-Holešovicích. S p.Paulem jsem prožil suprovou hodinku a půl u piva a pressíčka. Velice zajímavý, komunikativní, skromný a příjemný člověk, který toho o hodinkách (hlavně z ex CCCP) a životě ví opravdu hodně. Prostě PAN obchodník...

A "zázrak" Aviator 7750/0655884? Zatím jen nadšení. Trochu jsem se obával váhy, ale na ruce takřka nejsou cítit. Výška 14,5 mm také není při nošení na obtíž, stejně jako 42 mm pouzdro. Zajímavé je chvění při prudším pohybu, to určitě k automatu patří. Po 8 dnech poctivého nošení je odchylka (měřeno podle teletextu ČT) -8 s., což beru jako veeelice dobrý výkon. Bál jsem se také zelených indexů, ale Aviatoru podle mého vkusu opravdu sluší stejně jako kosočtvercové ručky. Za cenu 836 Eur jsem si udělal hodně radosti asi posledním kouskem na západ od Ruska. Škoda jen, že další dodávky Aviatorů 7750 budou na pultech již za šílených +- 1760 Eur.

Uz totiz budu Swiss Made, takze povinnost vyrobcu vola pytat peniaze.. A blahozelam k dobrej volbe, u pana Paula nakupujem aj servisujem k plnej spokojnosti uz roky [z bratislavy je to kusok], je to naozaj profesional.

Odesláno (upraveno)
Uz totiz budu Swiss Made, takze povinnost vyrobcu vola pytat peniaze.. A blahozelam k dobrej volbe, u pana Paula nakupujem aj servisujem k plnej spokojnosti uz roky [z bratislavy je to kusok], je to naozaj profesional.

Tomu moc nerozumím... Jak na nich může být Swiss Made, když se vyrábějí v Rusku a ze Suiss je jen ETA 7750? Nebo přesouvají část výroby do země helvétského kříže?

Ještě doplňuji info o přesnosti chodu: od 12.9. do 8.10. podle teletextu - 4 s. Naprosto úžasné! Po týdnu nošení to vypadalo hůř (-8 s). Zatím jsem opravdu neseřizoval, ale co víc si od mechaniky přát...

Upraveno uživatelem IvoC
Odesláno
Tomu moc nerozumím... Jak na nich může být Swiss Made, když se vyrábějí v Rusku a ze Suiss je jen ETA 7750? Nebo přesouvají část výroby do země helvétského kříže?

Ještě doplňuji info o přesnosti chodu: od 12.9. do 8.10. podle teletextu - 4 s. Naprosto úžasné! Po týdnu nošení to vypadalo hůř (-8 s). Zatím jsem opravdu neseřizoval, ale co víc si od mechaniky přát...

To mas stejne, jako kdyz je na Primkach je napsano Czech Made a strojek je ze Svycarska.

• Po roku...
Odesláno

Muzete mi nekdo prosim napsat par radku k tomuto http://www.tophodinky.cz/28242915469-aviat...odinky-516.html typu hodinek?

Jsem tu pomerne novej A rozhodl jsem si vybrat hodinky, ktere mi budou delat radost k tricetinam. Uz jsem pochopil, ze na me vyuziti bych si mel koupit levne digitalky. Ale z tech bych nemel radost. Planuji hodinky nosit kazdy den a take s nimi jezdit denne na kolobezce z prace a do prace. Obcasne vilety na kole a sem tam nejaky sport. Na techto se mi libi, mimo jine, ze jsou vic jak vlhkotesne.

Predpokladam, ze diky limitovane edici stejne nepujdou koupit? Take jsem se jeste nedopatral, co vede vyrobce delat u levnejsich hodinek LE?

Tomas

Odesláno
Muzete mi nekdo prosim napsat par radku k tomuto http://www.tophodinky.cz/28242915469-aviat...odinky-516.html typu hodinek?

Jsem tu pomerne novej A rozhodl jsem si vybrat hodinky, ktere mi budou delat radost k tricetinam. Uz jsem pochopil, ze na me vyuziti bych si mel koupit levne digitalky. Ale z tech bych nemel radost. Planuji hodinky nosit kazdy den a take s nimi jezdit denne na kolobezce z prace a do prace. Obcasne vilety na kole a sem tam nejaky sport. Na techto se mi libi, mimo jine, ze jsou vic jak vlhkotesne.

Predpokladam, ze diky limitovane edici stejne nepujdou koupit? Take jsem se jeste nedopatral, co vede vyrobce delat u levnejsich hodinek LE?

Tomas

ja rikal, ze skoncis (mimo jine) u pilotek! :D

rusaci maji ve zvyku vyrabet skoro vsechny hodinky jako "limitky". nevim v cem se lisi, asi nejaky nevyznamny detail na ciferniku nebo nejake znaceni na dynky... kazdopadne to je temer vzdycky serie 200 nebo 99 kusu. ale je to tak. me to nevadi, libi se mi to.

Odesláno
ja rikal, ze skoncis (mimo jine) u pilotek! :D

rusaci maji ve zvyku vyrabet skoro vsechny hodinky jako "limitky". nevim v cem se lisi, asi nejaky nevyznamny detail na ciferniku nebo nejake znaceni na dynky... kazdopadne to je temer vzdycky serie 200 nebo 99 kusu. ale je to tak. me to nevadi, libi se mi to.

Pilotky se mi vseobecne moc libi. Jen mam problem najit rozmer do 42 mm a aby byly pro jistotu vodotesne na 10atm.

Odesláno
Pilotky se mi vseobecne moc libi. Jen mam problem najit rozmer do 42 mm a aby byly pro jistotu vodotesne na 10atm.

ja mam ted na ceste pilotky 40mm, s vodotesnosti 10atm!

tyhle:

vikt_salei09.jpg

Odesláno
ja mam ted na ceste pilotky 40mm, s vodotesnosti 10atm!

Bude to darek od pritelkyne. A pres ni ruske hodinky nejspis neprojdou. Treba si je jednou kloupim sam:-)

Libi se mi hodinky, ktere jsou jednak dost draha a za druhe asi jednoduse nesehnatelne. Jedna se o Damasko DA36. Koukal jsem na fotky z vyroby a co se mi libi je to pouzdro. Paradni kousek zeleza.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...