Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Muffik: Třeba je v nich škrtící struna, tu jsem jako malý strašně chtěl v hodinkách Nakonec jsem si musel vystačit se strunou od piana nataženou mezi 2 kousky dřeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol. Jojo spis bych cekal logo Bildenberg... Davno pred jeho zvolenim jsem cetl, ze to bude jasne on, protoze byl na setkani Bildenbergu a ejhle...ono se to potvrdilo... ..takze logo bildenbergu nebo pyramida s okem...New World Order Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Jojo spis bych cekal logo Bildenberg... Davno pred jeho zvolenim jsem cetl, ze to bude jasne on, protoze byl na setkani Bildenbergu a ejhle...ono se to potvrdilo... ..takze logo bildenbergu nebo pyramida s okem...New World Order Koukám, že tady taky někdo viděl tu samou snůšku americké paranoie s názvem End Game nebo jak Jak dlouhos vydržel? Já 20minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 Jojo spis bych cekal logo Bildenberg... Davno pred jeho zvolenim jsem cetl, ze to bude jasne on, protoze byl na setkani Bildenbergu a ejhle...ono se to potvrdilo... ..takze logo bildenbergu nebo pyramida s okem...New World Order tak tak, Obama zorganizoval taky 9/11, šak protokoly siónských mudrců a tak vůbec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol. ...uz ako kandidat v predvolebnej kampani sa Obama kvalifikoval na poskytovanie osobnej ocharnky. Tak ako ochrana Bieleho Domu, uradujuceho prezidenta - aj kandidati to maju posktnute cez "Secret Service". Hovori sa ze tieto hodinky mu boli darovane clenmi Secret Service este pocas predvolebnych dni. Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 (upraveno) Koukám, že tady taky někdo viděl tu samou snůšku americké paranoie s názvem End Game nebo jak Jak dlouhos vydržel? Já 20minut Ne, ja to nevidel...fakt jsem to cetl tak 1/2 roku az rok pred zvolenim...ze bude prezidentem, pac byl na Bildenbergu....tehdy se to jeste nepredpokladalo...vetsi sance mela tusim Clintonova a samozrejme McCain.... Uz nevim v cem....bud hospodarsky noviny...nebo na netu idnes...proste seriozni denik.. Upraveno 27. ledna 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 Asi to neni ten clanek...ale nechce se mi hledat... Idnes z 12. června 2008 17:28 ...to potvrzuje i důvěryhodný zdroj iDNES.cz blízký americkým zpravodajským službám, podle kterého Obama na setkání byl a jeho zvolení lze považovat za jisté.... http://zpravy.idnes.cz/tajne-jednani-mocny...5126_domaci_adb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
withnail Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 nosí Tag Heuer 1500, ty má už léta, během kampaně nosí privátní hodinky Secret Service, což je kalibr za 25 dolarů.... tady je to hodně podrobně zanalyzováno http://www.onthedash.com/docs/obama.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 BHO nosí běžně prodávané hodinky, žádné SS, tady si je můžete pořídit taky. Je to Jorg Gray 6500 s Miyotou OS20, cena 325$ + poštovné. http://www.uncrate.com/men/style/watches/j...onograph-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 doplnění packy BHO: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se