Přejít na obsah

Co to má Obama?

Jeremy

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Muffik: Třeba je v nich škrtící struna, tu jsem jako malý strašně chtěl v hodinkách :) Nakonec jsem si musel vystačit se strunou od piana nataženou mezi 2 kousky dřeva :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol.

Jojo spis bych cekal logo Bildenberg...

Davno pred jeho zvolenim jsem cetl, ze to bude jasne on, protoze byl na setkani Bildenbergu a ejhle...ono se to potvrdilo...

..takze logo bildenbergu nebo pyramida s okem...New World Order

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Davno pred jeho zvolenim jsem cetl, ze to bude jasne on, protoze byl na setkani Bildenbergu a ejhle...ono se to potvrdilo...

:D

Koukám, že tady taky někdo viděl tu samou snůšku americké paranoie s názvem End Game nebo jak :) Jak dlouhos vydržel? Já 20minut :P

Odkaz ke komentáři

tak tak, Obama zorganizoval taky 9/11, šak protokoly siónských mudrců a tak vůbec!

Odkaz ke komentáři

Cist umim, ale desifrovat ne - porad jeste nechapu, proc by si tenhle clovek daval na ruce hodinky s logem tajne sluzby proboha ! Spis mi to prijde jako blabol.

...uz ako kandidat v predvolebnej kampani sa Obama kvalifikoval na poskytovanie osobnej ocharnky. Tak ako ochrana Bieleho Domu,

uradujuceho prezidenta - aj kandidati to maju posktnute cez "Secret Service". Hovori sa ze tieto hodinky mu boli darovane clenmi Secret Service

este pocas predvolebnych dni.

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odkaz ke komentáři

:D

Koukám, že tady taky někdo viděl tu samou snůšku americké paranoie s názvem End Game nebo jak :) Jak dlouhos vydržel? Já 20minut :P

Ne, ja to nevidel...fakt jsem to cetl tak 1/2 roku az rok pred zvolenim...ze bude prezidentem, pac byl na Bildenbergu....tehdy se to jeste nepredpokladalo...vetsi sance mela tusim Clintonova a samozrejme McCain....

Uz nevim v cem....bud hospodarsky noviny...nebo na netu idnes...proste seriozni denik.. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Asi to neni ten clanek...ale nechce se mi hledat...

Idnes z 12. června 2008 17:28

...to potvrzuje i důvěryhodný zdroj iDNES.cz blízký americkým zpravodajským službám, podle kterého Obama na setkání byl a jeho zvolení lze považovat za jisté....

http://zpravy.idnes.cz/tajne-jednani-mocny...5126_domaci_adb

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...