Přejít na obsah

Zásilka do USA


Doporučené příspěvky

Pánové, je mi jasné, že kůže chráněných druhů nelze jen tak posílat. Nejsem si však jistý, že by toto měl být zrovna problém moji zásilky. 

Pokračování č.2.

Dnes mi zase nějaký jiný ouředníček z FedEx, tentokrát odněkud z Memphisu (proč odtud to fakt netuším, zásilka letí do Kalifornie a ta je z Tenesee trochu z ruky) poslal email, že zjistili, že potřebují k dalšímu procesování zásilky dodatečné informace. Viz. obrázek. K tomu se raději nebudu vyjadřovat, ještě není po 22.hodině. Kdo najde po obsahové stránce nějaký významný rozdíl proti tomu minulému, vyhrává bludišťáka.

2038979147_worksheet2.thumb.jpg.eec1808d968287674997b6d145d57222.jpg

 

Ve vší slušnosti jsem jim napsal, že už před týdnem jsem FedExu poslal jiný formulář s prakticky stejnými informacemi. Tak snad už to je poslední věc, co budou chtít.

Ještě mě napadá, že to je nějaká zdržovací taktika, když nejsou schopni garantovat čas dodání (mělo to být do 3 dnů, teď to jsou už 2 týdny).

Jenom doufám, že to stihnout doručit do konce voleb, protože pak se v tom státě s tolika psychoušama na obou stranách může stát cokoliv.

 

Upraveno uživatelem Dzos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...