Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jo myslím, že to byly tyhle: Prim - Edice Mr. Hanuš

No ty blaho Kobliho, ty jsi ale kreativec. Parada...clovece vis ze by staly za hrich? :thumbsup_anim:

A konecne by mel Prim hodinky s pribehem....akorat ten Hanus to prej nesestrojil...ale je nezjnamejsi, tak bych to tak nechal.

Kobliho, za me jednicka podtrzena...diky

Odesláno

Wow skvele. Ked uz to v niektorych vlaknach planujete vyrobit vlastne hodinky, ak sa pustite do tohoto, pocitajte so mnou :)

Jo myslím, že to byly tyhle: Prim - Edice Mr. Hanuš

Odesláno
Wow skvele. Ked uz to v niektorych vlaknach planujete vyrobit vlastne hodinky, ak sa pustite do tohoto, pocitajte so mnou :)

Tak to je BOMBA, přiznám se, že do toho bych asi šel ..... nádhera.

SQĚLEJ NÁPAD, dovoluji si poslat gratulaci ......

Čistě teoreticky, myslím, že by po TOMTO chňaplo dost lidí :thumbsup_anim:

Pěkný den

Mirek

Odesláno

Neodvažuji se konkurovat "edici M.Hanuše" :speak_cool: ale nicméně co se týče velikosti koneckonců i celkového zjevu mě docela zaujaly tyhle plácačky z nové nabídky od Zena model Maximus 65 x 52 x 15 mm :guitar: .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Snow
Odesláno

Buchererz mě dostaly, kolik asi taková paráda stojí, je to kotel ?

Odesláno

Ja už to psal do buchererovského vlákna:......

Já jsem měl teď na ruce model Patravi Traveltec gmt ( kamarád si je přivez z UAE za cca 120tis... prý tři hodiny smlouvání, urážení se a zpětných návratů do šopu), to jsou skutečně nádherné cibule a jsou skutečně velké, sám mám problém, že mi většina pouzder připadá malých, ale toto byly po modelu RW don jovanni cosi grande první opravdu velké a "tlusté", tipuji min 15mm . Provedení je ve všech směrech dokonalé, ale to je u hodinek s dop. cenou 7500 eur samozřejmé.

..... nosím D9 titan, pouzdro 5-5,5 cm výška pouzdra 17 mm a Patravi byly subjektivně na ruce shodné

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...