Gorg Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 Jo myslím, že to byly tyhle: Prim - Edice Mr. Hanuš No ty blaho Kobliho, ty jsi ale kreativec. Parada...clovece vis ze by staly za hrich? A konecne by mel Prim hodinky s pribehem....akorat ten Hanus to prej nesestrojil...ale je nezjnamejsi, tak bych to tak nechal. Kobliho, za me jednicka podtrzena...diky
Ghill Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2008 Wow skvele. Ked uz to v niektorych vlaknach planujete vyrobit vlastne hodinky, ak sa pustite do tohoto, pocitajte so mnou Jo myslím, že to byly tyhle: Prim - Edice Mr. Hanuš
mirecc Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Wow skvele. Ked uz to v niektorych vlaknach planujete vyrobit vlastne hodinky, ak sa pustite do tohoto, pocitajte so mnou Tak to je BOMBA, přiznám se, že do toho bych asi šel ..... nádhera. SQĚLEJ NÁPAD, dovoluji si poslat gratulaci ...... Čistě teoreticky, myslím, že by po TOMTO chňaplo dost lidí Pěkný den Mirek
miris Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Neodvažuji se konkurovat "edici M.Hanuše" ale nicméně co se týče velikosti koneckonců i celkového zjevu mě docela zaujaly tyhle plácačky z nové nabídky od Zena model Maximus 65 x 52 x 15 mm . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pafelik Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Ten Orloj je fakt zajímavej nápad...toho by se měl někdo chytit..
pupik Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Co tyhle Patravi TravelTec GMT, průměr 47 mm http://www.patravi-traveltec-gmt.com/patravi-traveltec.html ale musel by to být trochu "vatánen" aby je ufinancoval... v reálu jsou dost velký, měl jsem je na ruce
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Buchererz mě dostaly, kolik asi taková paráda stojí, je to kotel ?
xlaque Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Cennikova cena 9 900 frankov na koži a 10 450 na oceli, zlate 37 900.
pupik Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Ja už to psal do buchererovského vlákna:...... Já jsem měl teď na ruce model Patravi Traveltec gmt ( kamarád si je přivez z UAE za cca 120tis... prý tři hodiny smlouvání, urážení se a zpětných návratů do šopu), to jsou skutečně nádherné cibule a jsou skutečně velké, sám mám problém, že mi většina pouzder připadá malých, ale toto byly po modelu RW don jovanni cosi grande první opravdu velké a "tlusté", tipuji min 15mm . Provedení je ve všech směrech dokonalé, ale to je u hodinek s dop. cenou 7500 eur samozřejmé. ..... nosím D9 titan, pouzdro 5-5,5 cm výška pouzdra 17 mm a Patravi byly subjektivně na ruce shodné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se