watcher Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Zdravím všechny! Jedná se v prvním případě o hodinky firmy Glashütte Spezimatic (26 Rubis) - tohle je napsáno na ciferníku. Chtěl bych zjistit alespoň přibližně jejich stáří, stav je perfektní - skoro NOS - až na korunku a řemínek. Hodinky jdou úplně bez problémů a přesně.Přikládám fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A druhý kousek jsou hodinky značky Helvetia Suisse - stav pouzdra je hodně špatný (patrno z obrázků), korunka není originál, dvojté dýnko. Strojek je v pořádku a jdou přesně. Zase bych chtěl zjisti přibližné stáří, atd. Fotky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jěště případně hodnotu - samozřejmě orientační. Díky všem za rady...
sam77777 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Helvetia cca 1940 design pouzdra je okopirován od Breitling z roku 1932 a myslim, že vrchni část už nemáš puvodní ma vypadat trochu jinak. Zajimal by mě strojek jestli byl použit stejny budeš spokojen je to nexničitelny nezmar.
afrikab Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Helvetia cca 1940 design pouzdra je okopirován od Breitling z roku 1932 a myslim, že vrchni část už nemáš puvodní ma vypadat trochu jinak. Zajimal by mě strojek jestli byl použit stejny budeš spokojen je to nexničitelny nezmar. Nejake Helvetie uz jsem mel, ale ty mely uplne jiny cifernik. Mysli, ze i tyhle mely otocnou lunetu? PS: A co rucicky?
911 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 jedna se o kalibr 74 (06-25), produkce 1964 - 1980 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Jedny +- podobné Helvetie jsou teď na Aukru. Otočnou lunetu nemaji. (fotku jsem si vypůjčil tamtéž od nick CRESS2) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se