yuvismahi2 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Chtěl bych vědět, co si myslíte o digitálních hodinky obecně? Moc se mi líbí, vzpomínám si, že když jsem viděl dálkový ovladač Casio, byl jsem v dětství smutný, když jsem byl malý :) Je také trochu vtipné hloupé pravidlo, že nemůžete být obléknutí do digitálních hodinek, pro mě to je kecy, shoda je skutečná hra, takže pokud můžete kombinovat pěkné digitální hodinky s „vážným“ pohledem, nikdo by neměl podívej se na tebe Nejsem ochoten zaplatit jmění za mechanické hodinky jen proto, že mi chlapík v obleku dá své vysoké pětky, nosím věci, když se mi to líbí. Mám rád oba, mechanické i digitální, ale je docela zábavné vidět lidi, kteří nesnášejí rozmanitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 To je zas nejaky robot toto????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se