Vit Odesláno 29. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Další člen smečky Mr. Mikeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Nedávno jsem se bavil s jedním letitým členem o tvejch fotkách a říkal jsem mu, že se mi hrozně líbí, jak střídáš hodinky za pár tisícikorun s kusama drahejma jak auto. A že to děláš fakt srdcem, to je vidět z fotek. A děláš to tak dlouhý roky. Já už to tady kdysi zmiňoval. Seš chronomagor dle mýho gusta, mám to obdobně, ačkoli třeba v odlehčenější verzi. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 V 15. 5. 2022 v 21:37, villain83 napsal: Nedávno jsem se bavil s jedním letitým členem o tvejch fotkách a říkal jsem mu, že se mi hrozně líbí, jak střídáš hodinky za pár tisícikorun s kusama drahejma jak auto. A že to děláš fakt srdcem, to je vidět z fotek. A děláš to tak dlouhý roky. Já už to tady kdysi zmiňoval. Seš chronomagor dle mýho gusta, mám to obdobně, ačkoli třeba v odlehčenější verzi. Díky... Já děkuju za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Nějak je zanedbávám, musím je vytáhnout. Starší foto a hezký odkaz od kolegy @Snekofon : https://www.beyondthedial.com/post/seiko-bell-matic-the-complete-guide/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Občas se nestačím divit, o čem všem mají lidé nutkání informovat své okolí ... (včera v MB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) Co je lepší, stříbrné SEIKO nebo bílý TUDOR? Upraveno 17. února 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 V 15. 5. 2022 v 21:37, villain83 napsal: Nedávno jsem se bavil s jedním letitým členem o tvejch fotkách a říkal jsem mu, že se mi hrozně líbí, jak střídáš hodinky za pár tisícikorun s kusama drahejma jak auto. A že to děláš fakt srdcem, to je vidět z fotek. A děláš to tak dlouhý roky. Já už to tady kdysi zmiňoval. Seš chronomagor dle mýho gusta, mám to obdobně, ačkoli třeba v odlehčenější verzi. Díky... Tak to má být, sice nemám hodinky za statisíce, ale jen do dvaciáše, ale i kousky a litr či dva a nosím je všechny, jen ty starší velmi opatrně. Pardoxně do práce ty nejdražší, protože nejvíc snesou (Safír, keramika, diver's). Primky, stary Seiko 5 apod. poctivě venčím o víkendech a svátcích. A dělají mi snad větší radost než nové kusy. Proč ne, když jsou po poctivé renovaci nebo naopak dobité s příběhem. Bell-matic super, jedny tu někdo dokonce prodává, ale měl by je dát nejdřív na servis, když se předcházejí. Aspoň já bych to udělal. To mě odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Jinak krasná zvířátka, kocour jako by vypad z oka našemu a pejska mám s Labra asi kříženého, má Labra pohled a uši, ale zbarvení rotvíka. To je ideální kombinace zviřátek na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 (upraveno) před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak to má být, sice nemám hodinky za statisíce, ale jen do dvaciáše, ale i kousky a litr či dva a nosím je všechny, jen ty starší velmi opatrně. Pardoxně do práce ty nejdražší, protože nejvíc snesou (Safír, keramika, diver's). Primky, stary Seiko 5 apod. poctivě venčím o víkendech a svátcích. A dělají mi snad větší radost než nové kusy. Proč ne, když jsou po poctivé renovaci nebo naopak dobité s příběhem. Bell-matic super, jedny tu někdo dokonce prodává, ale měl by je dát nejdřív na servis, když se předcházejí. Aspoň já bych to udělal. To mě odradilo. Díky. Ano, servis není jednoduchý ani levný i když není nic pokažené, protože je to vcelku raritní (ojedinělý) strojek. před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jinak krasná zvířátka, kocour jako by vypad z oka našemu a pejska mám s Labra asi kříženého, má Labra pohled a uši, ale zbarvení rotvíka. To je ideální kombinace zviřátek na doma. Díky. ----------------------- SEIKO a SUPERB první generace Upraveno 18. února 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se