miroslav zub Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2020 Zdravím paneristy, mám dilema ohledně výměny mých 359 za 388. Co si o tom myslíte. Začali se mi líbit i bezuchace. Dekuji za radu, názor Míra
Frantik Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 To je normalni vyvoj. Taky jsem usaky nekolikrat vymenil za Rádia - jsou to prece jen ty uplne prvni Panerai. Takze proc ne. Ja se vzdycky zase vratil k usakum, protoze maji prece jen "lepsi DNA", ale to je jen muj pohled
Radek124 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2020 Za mě je “ucho” jenom taková identifikační manýra pro nově příchozí, protože ty hodinky jsou v reálu o něčem úplně jiném: Poduškové pouzdro, parádně čitelný ciferník (který Rolex se svýma flusancema na plochých sklech bez AR nebude mít ani za 50 let), příjemná rezerva chodu u novodobých inhousů, snadná výměna řemenů atd. Jediné na co to ucho bylo občas užitečné bylo spouštění zresetované vteřinovky (u cal. 9001) jeho zaklapnutím. Ale momentálně mám poměrně přesně jdoucí 572 bez data, takže čistě soukromě mi ten extra lapač ťafek od futer nijak neschází...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.