Jura84 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Zdravím, není zde nějaký vlastník hodinek z Brna? Uvažuji si pořídit Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug, ale než tak učiním rád bych si je nejprve vyzkoušel, přece jenom 44mm je dost. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Nejsem brnak, ale mám 47mm. A záleží na ruce.Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura84 Odesláno 3. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 No právě záleží na ruce, proto bych si je raději vyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Jaký máš obvod zápěstí popř. jaký nosíš normálně hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura84 Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 No mám cca 18 cm obvod ale mám doma i Stainhart Aviation a ty ještě skousnu na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 mám necelých19 cm a takhle vypadaj 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura84 Odesláno 4. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Děkuji za zaslání fotek, ale přece jen bude lepší si je vyzkoušej na mé ruce jak sedí. Opravdu, se zde nenajde nikdo, z okolí Brna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 V celosvětovém měřítku je Praha v okolí Brna, nebo je Brno v okolí Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.