911 Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 predem , jelikoz tu neni zadny dekovaci vlakno, diky za tenhle web. je to studnice informaci a neskutecny zrout casu :-) jsem novacek a zatim se nemam cim pochlubit krome puvodnich Diplomatu po dedovi ktere mi odkazal. pry limitovana serie. takze ted je chci nechat renovovat. na moje dream watch budu jeste muset chvili na wall streetu makat :-) prikladam pro nekoho mozna zajimavy clanek clanek o aukcich "top" hodinek. na konci jsou i ceny nekterych kousku. vetsinou Pateku. http://online.wsj.com/article/SB119178753176051433.html#MARK
yed69 Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 predem , jelikoz tu neni zadny dekovaci vlakno, diky za tenhle web. je to studnice informaci a neskutecny zrout casu :-) jsem novacek a zatim se nemam cim pochlubit krome puvodnich Diplomatu po dedovi ktere mi odkazal. pry limitovana serie. takze ted je chci nechat renovovat. na moje dream watch budu jeste muset chvili na wall streetu makat :-) prikladam pro nekoho mozna zajimavy clanek clanek o aukcich "top" hodinek. na konci jsou i ceny nekterych kousku. vetsinou Pateku. http://online.wsj.com/article/SB119178753176051433.html#MARK utíkej, u mne to taky začalo diplomatama... ...jestli neposlechneš mou radu, skončí to nákupem předraženého "šrotu" za desítky tisíc (v tom lepším případě)
lib Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 predem , jelikoz tu neni zadny dekovaci vlakno, diky za tenhle web. je to studnice informaci a neskutecny zrout casu :-) jsem novacek a zatim se nemam cim pochlubit krome puvodnich Diplomatu po dedovi ktere mi odkazal. pry limitovana serie. takze ted je chci nechat renovovat. na moje dream watch budu jeste muset chvili na wall streetu makat :-) prikladam pro nekoho mozna zajimavy clanek clanek o aukcich "top" hodinek. na konci jsou i ceny nekterych kousku. vetsinou Pateku. http://online.wsj.com/article/SB119178753176051433.html#MARK Díky za oživení. Když jsem si přečetl tento článek, mám na věc dva postoje: 1) Nemám moc rád "konspirativní" výklady toho, co se děje, ale to je jen subjektivní postoj. 2) No a ? Všichni přece víme, že nad cenu "X" (když se podívám z okna a jen tak střelím třeba 20.000 Kč) si v hodinkách kupujeme jen IMAGINÁRNÍ hodnotu. No a co? Je to koníček. Není to investice, ne? A na ty, co si představují, že v budoucnu na hodinkách vydělají, bych hodil nějakou pořádnou krizi. To se pak imaginární hodnoty správně bortí.
911 Odesláno 3. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2008 utíkej, u mne to taky začalo diplomatama... ...jestli neposlechneš mou radu, skončí to nákupem předraženého "šrotu" za desítky tisíc (v tom lepším případě) uz neni uniku ackoli si ted nemuzu dovolit statisice za hodinky, ta doba se blizi, takze zatim se ucim. kvalitni hodinky me fascinuji uz par let.
911 Odesláno 3. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2008 to lib: pro me to investice neni. tim se zivim a investuju jinak. hodinky jsou pro me vasen. nevim jak to popsat. je to proste uzasny vyrobit neco takoveho. kez bych tomu rozumel, tem strevum. ale jsem mladej, jednou i tohle prijde. stejne tak jako auta a veterani. to taky neni jako investice (i kdyz ceny porad rostou), ale je to laska a nadhera. vetsina lidi, kdyz takhle nekde spustim me ma za idiota, kdyz jim reknu, ze bych nemel problem mit hodinky za mega. tak sem rad, ze je tu komunita, kde to az tak mimo neni :-)
lib Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 to lib: .... ale je to laska a nadhera. vetsina lidi, kdyz takhle nekde spustim me ma za idiota, kdyz jim reknu, ze bych nemel problem mit hodinky za mega. tak sem rad, ze je tu komunita, kde to az tak mimo neni :-) No jo, no. To znám. Ještě že nemám to mega navíc na ty úplně poslední. Myslíš, že je mezi námi i třeba nějakej psychiatr? Ten by se z tohoho pomátl.
911 Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 No jo, no. To znám. Ještě že nemám to mega navíc na ty úplně poslední. Myslíš, že je mezi námi i třeba nějakej psychiatr? Ten by se z tohoho pomátl. nevim jestli je, jsem tu novy, ale urcit by na tom mohl postavit diplomku :-) materialuje tu dost a dost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se