Jump to content

GBX-100

426kahemi

Recommended Posts

este su kratko na trhu, aby niekto overil zivotnost baterky 2 roky. 

"There’s no recharging, instead, the watch uses a low-energy movement and can last a suggested time of 2-years on a single CR2032 battery."

a kedze su to len notifikacie bez dalsich moznosti, tak to min 2 roky bude.

"There are also one-way notifications via the mobile link which let you know about recent social media engagements, emails, and texts. However, unlike with full-fledged smartwatches, you cannot do anything more than receive basic notifications, meaning you cannot read the actual texts on the watch, for instance."

• 1 month later...

Tak už je mám skoro měsíc a velká a spokojenost. Pořídil jsem si je hlavně kvůli designu, líbí se mi ten ocelový rámeček a hlavně ten MIP display, je dobře čitelný, číslice velké. Takže hlavně jsem chtěl odolné gshocky s perfektním displejem. Kdo čeká chytré hodinky, bude zklamán, je to spíš jen jako nedotažený doplněk. Nemožnost nulování sekund při manuálním nastavení mi nevadí, hodinky občas spárují s mobilem kde si vezmou přesný čas. Sekundy zas tak nehlídam. Co je fajn je čas východu a západu slunce,ten je přesný. Graf přílivu a odlivu v našich končinách člověk nevyužije. Velikost je akorát, měl jsem GW 5610 a ty byly docela maličké, tady ty gbx jsou větší o něco a působí takovým bytelnejsim dojmem. Co tak používám tak krokoměr, chystám se to porovnat s náramkem Xiaomi mi band 5 při celodenním nošení,tak pak dám vědět. Zatím co jsem si všimnul, tak hodinky počítají kroky kdy by nemuseli, např u čištění zubů, ale zase když budete v obchodě tlačit vozík tak kroky nezapočítají,tak se to snad nějak vyrovná. Ale ani mi nejde o přesný počet za den, takový hnidopich nejsem:-). Spíš z toho člověk odvodí jak který den se hýbal. Celkově jsem snema moc spokojený a po dlouhé době to jsou gshocky které se mi opravdu velmi líbí vzhledově. Ale jak už jsem psal, hlavní důvod pořízení byl display a vzhled. Pěkný den.

IMG_20210729_150256_HDR.jpg

• 3 weeks later...

Zdravím, zakoupil jsem tyto hodinky (GBX 100NS) a musím říci, že jsem celkově spokojen. Na pořádné měření sportovních aktivit mám Garminy, které jsou k těmto účelům lepší. Chci se tady zeptat ohledně synchronizace dat ušlých kroků. Po nainstalování aplikace G-shock move se mi žádná data nesynchronizovala, přitom jsem měl v poho hodinky připojené k apce a veškeré nastavení probíhala v pohodě. Aplikaci jsem odinstaloval a nainstaloval znovu a nyní se kroky synchronizují do aplikace , ale pouze tento den. Nepřenesly se data z minulosti (předchozích dnů), přitom jsou v hodinkách vidět.
Další problém je , že když před koncem dne nesynchronizuji data, tak další den se již data nepřenesou, tzn. když v 18 hodin mám 5000 kroků a synchronizuji tak se data přenesou, ale když v 22 hodin mám 7000 kroků a neprovedu synchronizaci, tak další den mi zůstane jenom 5000 kroků (místo 7000, které by tam měly být). Máte s tím někdo zkušenosti? Je to sice blbost, ale mělo by to fungovat, když to tam je nee?!

• 1 month later...