Návštěvník Ondra Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Máte někdo zkušenosti s obchodem www.poljot.de (neboli také www.ruwatch.com a www.ruwatch.de)? Upraveno 15. září 2008 uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 (upraveno) ? Upraveno 5. září 2008 uživatelem Ondra
IvoC Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Máte někdo zkušenosti s obchodem www.poljot.de (neboli také www.ruwatch.com a www.ruwatch.de)? Mám velice pozitivní zkušenost s www.poljot.at - 100% spokojenost (viz Aviator 7750...)
koblih69 Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Mám výbornou zkušenost s www.poljot24.de
CzechJoker Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 ruwatch.de Ceny jsou nižší, než jinde. Platba kartou. Po objednání a zaplacení jsem sice obratem obdržel poděkování za transakci, ale trvalo více než týden, než si platbu z banky stáhli. Ačkoliv měli uvedeno, že jsou hodinky skladem, trvalo to do mého druhého dotazu, než mi potvrdili odeslání. Celé to zabralo od objednání po dodání cca 3 týdny. Moje známka: 2 Vadilo: rychlost, čekal bych více komunikace Polehčující okolnost: cena, perfektní zabalení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se