NEU Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 DOBRÝ DEN, NA NÁRAMKOVÝCH HODINKÁCH HEUER Z R. 1984 SE MI OPAKOVANĚ PODAŘILO ZTRATIT TLAČÍTKA STOPEK, BÝVALÍ OPRAVÁŽI BOHUŽEL POSTUPNĚ ZMIZELI. NEMOHL BY MI NĚKDO NAPOVĚDĚT, KDE BY SE OPRAVA DALA ZAJISTIT ? MOC DĚKUJI NEU
afrikab Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 DOBRÝ DEN, NA NÁRAMKOVÝCH HODINKÁCH HEUER Z R. 1984 SE MI OPAKOVANĚ PODAŘILO ZTRATIT TLAČÍTKA STOPEK, BÝVALÍ OPRAVÁŽI BOHUŽEL POSTUPNĚ ZMIZELI. NEMOHL BY MI NĚKDO NAPOVĚDĚT, KDE BY SE OPRAVA DALA ZAJISTIT ? MOC DĚKUJI NEU Kazdy znackovy servis Swatch Group by ti mel pomoci. Treba v Brne u Hanaka.
Stepino Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 (upraveno) "Tak to tezko Anezko" :-) Hanak na starsi hodinky nema nic, vse se posila do Swiss... mozna nejaky hodinar bude mit nejaky zbytek - ale to spis nahodou. Me zbylo 1 tlacitko z Autavii, tak pokud bys potreboval toto, tak se ozvy, ale zitra rano jedu na 14 dni pryc tak bud odpovim jeste dnes nebo za 14 dni. S. Upraveno 8. září 2008 uživatelem Stepino
Návštěvník Snow Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 Zajímalo by mě, jak se dají OPAKOVANĚ ztratit tlačítka.
afrikab Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 "Tak to tezko Anezko" :-) Hanak na starsi hodinky nema nic, vse se posila do Swiss... mozna nejaky hodinar bude mit nejaky zbytek - ale to spis nahodou. Me zbylo 1 tlacitko z Autavii, tak pokud bys potreboval toto, tak se ozvy, ale zitra rano jedu na 14 dni pryc tak bud odpovim jeste dnes nebo za 14 dni. S. Presne tak, ale je nepsal, ze to opravi oni, ale ze dokazou pomoci.
Stepino Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 souhlasim, pomoci dokazou, boduzel jen tim ze preposlou hodinky dal a pak si prihodi patricny baksis :-)
ricous Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Zdravím, sám jsem řešil stejný problém na Silverstonech. Nevím jak se to stalo, ale jednoho rána kouknu na hodinky a tlačítko stopek bylo pryč... V Čechách sehnat ono tlačítko je téměř nemožné, možná zkus ještě p. Opluštila (h.oplustil@tiscali.cz) - třeba budeš mít štěstí. Jinak nezbývá nic jiného, než dát na radu Štěpína a poslat hodinky přímo do Švýcarska (kontakt Celine.CARON-CLEVENOT@tagheuer.com). Hodně štěstí. R.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se