09freds Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Zdravím všechny, chtěl bych si nechat seřídit hodinky Hamilton X Wind, které jsem nedávno koupil od člena Chronomagu. Úchylka je cca 6- 7 sekund za den, což se mi zdá moc. Chtěl bych se zeptat zda přesnější seřízení těchto hodinek je praktický možné ,případně poradit nějakého hodináře v Ostravě ?
koblih69 Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Zdravím všechny, chtěl bych si nechat seřídit hodinky Hamilton X Wind, které jsem nedávno koupil od člena Chronomagu. Úchylka je cca 6- 7 sekund za den, což se mi zdá moc. Chtěl bych se zeptat zda přesnější seřízení těchto hodinek je praktický možné ,případně poradit nějakého hodináře v Ostravě ? 6-7 denně ? Já bych do toho nevrtal.
09freds Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Zdravím všechny, chtěl bych si nechat seřídit hodinky Hamilton X Wind, které jsem nedávno koupil od člena Chronomagu. Úchylka je cca 6- 7 sekund za den, což se mi zdá moc. Chtěl bych se zeptat zda přesnější seřízení těchto hodinek je praktický možné ,případně poradit nějakého hodináře v Ostravě ? Tak jsem si včera konečně nechal seřídit Hamiltony v Ostravě. Po dlouhém hledání na netu a Zlatých stránkách jsem našel firmu Deal a Zlatnictví a hodinářství Fridrich. U Dealů to vypadalo na vědu, seřízení na počkání není možné, musíme vystavit zakázku, termín kdoví kdy. Ve " Zlatnicví a hodinařství Fridrich" v Ostravě Vítkovicích naprosto jiný vstřícný přístup. Hodinky seřízené za 20min včetně tlakové zkoušky za 200 kč. Odchylka se prozatím jeví cca 1-2 sek/den. Doporučuji.
Honza49 Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 U Dealů to vypadalo na vědu, seřízení na počkání není možné, musíme vystavit zakázku, termín kdoví kdy. Do dealu taku už nic nedávám. Zdrbali mi tam dvoje hodinky.
heboš Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Tak jsem si včera konečně nechal seřídit Hamiltony v Ostravě. Po dlouhém hledání na netu a Zlatých stránkách jsem našel firmu Deal a Zlatnictví a hodinářství Fridrich. U Dealů to vypadalo na vědu, seřízení na počkání není možné, musíme vystavit zakázku, termín kdoví kdy. Ve " Zlatnicví a hodinařství Fridrich" v Ostravě Vítkovicích naprosto jiný vstřícný přístup. Hodinky seřízené za 20min včetně tlakové zkoušky za 200 kč. Odchylka se prozatím jeví cca 1-2 sek/den. Doporučuji. Souhlasím a podpisuju v plném rozsahu... Pan hodinář od "Fridricha" se ujal mých Hamiltonů, kterým se zadrhávaly ručičky. S takovým přístupem k zakazníkovi jsem se dlouho nesetkal. Doporučuji !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se