straspol Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Nevolali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Vlastne co kecám, vim já jak tomu říkali tenkrát ? Nevim...Dnes tedy pod pojmem ,,Prim soudek" rozumím jiné pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 V 31. 10. 2020 v 21:02, Haak78 napsal: Já jsem tedy našel člověka, terý tvrdí, že je má taky, ale neviděl jsem je. Taky mi řekl, že pouzdro na ně bylo zlaté. Ale je to fakt málo informací. Zatím jsem ty hodinky neviděl, ale prý mi ty jeho vyfotí. Nicméně už slobuje od května. Takže pátrám dál. Panu Hovorkovi jsem je posílal a napsal jen : " SČSP vidím poprvé. JE TO VELKÁ RARITA." Takže jsem rád, ale stále na začátku. Tak včera jsem to viděl podruhé a sice u paní, která pracovala v Eltonu v 70. letech na kotrole číselníků. Dle mého názoru to byl číselník pro hodinky určené pro člena podnikové organizace SČSP v Eltonu. Nejspíše k nějakému jubileu, nebo jako ocenění jeho práce pro tuto organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 V 21. 5. 2022 v 19:19, accutron napsal: Tak to je nádhera!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Mám-li říct pravdu, tak mně je z toho spíš na zvracení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Yep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 3 hodinami, Honza.manta napsal: Mám-li říct pravdu, tak mně je z toho spíš na zvracení. Hodinky se ti nelíbí?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Asi všichni tušíme, že tohle nebude o hodinkách samotných, ale spíš o tom na co odkazují, respektive jakým znakem se honosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Dobře, tak stav je hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 V 25. 5. 2022 v 20:32, Jan_Jan_2006 napsal: Hodinky se ti nelíbí?!!! Hodinky by byly moc hezké bez toho znaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se