Roleeex Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Ak máš staré Hulky, tak nové starbucks ti netreba ...za mna teda 126613LBJo jo to bude asi moje volba modrá je super ale myslím ze i tyhle LV budou držet cenu a ty staré nosit nechci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 před 1 hodinou, Roleeex napsal: Co my měli vysvětlit Základy češtiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roleeex Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Základy češtinyTam skoro nikdo česky nemluvil.jestli poukazujete na můj pravopis tak mate pravdu ten je nic moc já na to moc nekoukam moje přednosti jsou jinde dobrou noc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roleeex Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Základy češtinyJasný ze mi má bejt měkký někdy napisu i vidět s tvrdým to je horší Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Blro + skydweller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se