Roleeex Posted October 2, 2020 Author Report Share Posted October 2, 2020 Ak máš staré Hulky, tak nové starbucks ti netreba ...za mna teda 126613LBJo jo to bude asi moje volba modrá je super ale myslím ze i tyhle LV budou držet cenu a ty staré nosit nechci Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
neuromancer Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 před 1 hodinou, Roleeex napsal: Co my měli vysvětlit Základy češtiny Link to post Share on other sites
Roleeex Posted October 2, 2020 Author Report Share Posted October 2, 2020 Základy češtinyTam skoro nikdo česky nemluvil.jestli poukazujete na můj pravopis tak mate pravdu ten je nic moc já na to moc nekoukam moje přednosti jsou jinde dobrou noc Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Roleeex Posted October 2, 2020 Author Report Share Posted October 2, 2020 Základy češtinyJasný ze mi má bejt měkký někdy napisu i vidět s tvrdým to je horší Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
spaja Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Blro + skydweller Link to post Share on other sites
Recommended Posts