NIGHTinGALE Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Konečně hezké Zeno. A za dobrou cenu. http://cgi.ebay.ch/ZENO-AVIATEUR-PILOT-MIL...1QQcmdZViewItem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2008 Jsou hezký, jen mi u nich trochu vadí tzv. "radial flip" a to ještě nedůsledný, označení minut 20 a 40 by bylo podle mě lepší neotočené, spodní částí ke středu, zrovna tak hodiny 4 a 8, vnitřní kruh s hodinami 13-24 pak otáčí jen číslo 18 ? A ty ukousnutý minuty bych úplně vypustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Koukal jsem se na internetu na ruzne modely Zeno. Je tam nepocetni mnozstvi modelu. Ze by tolik vyrabely???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 rovněž s průsečíky kružnic vteřinové minutové a hodinové stupnice se moc nepáraly. Abych řekl pravdu, letadlo by jim už moc neuškodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Korunka k nim taky moc neladí. Přeci jen by mělo vroubkování sedět s lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se