Přejít na obsah

IWC Top Gun Zkusenosti a prosim i rady

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem vcera bohuzel videl IWC Top Gun a asi jsem se zamiloval. Ted jsem stastnym vlastnikem IWC Aquatimer 2000 jsou super nedam na ne dopustit. Omlouvam se ze zakladam toto tema ale neda mi to spat a musim vedet nejake podrobnosti o IWC Top Gun. V diskuzi jsem nasel foto po nakupu a jsou proste nadherne. Uz jsem i koukal na ucet jak moc by zatizily muj rozpocet ale vanoce se blizi a ja pro sebe jeste nemam darek :thumbsup_anim:

Prosim o zkusenosti rady a hlavne o nejake cteni o IWC Top Gun. Hned jdu psat do Schaffhausenu za kolik je maji. Do Dubaje se nedostanu tak premyslim ze bych si udelal zivotni vylet do Swissu.

Jak se vam libi tyto hodinky?????

Diky za vase cenne rady a poznatky k tomuto krasnemu modelu od IWC.

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  sety napsal:
Tak jsem vcera bohuzel videl IWC Top Gun a asi jsem se zamiloval. Ted jsem stastnym vlastnikem IWC Aquatimer 2000 jsou super nedam na ne dopustit. Omlouvam se ze zakladam toto tema ale neda mi to spat a musim vedet nejake podrobnosti o IWC Top Gun. V diskuzi jsem nasel foto po nakupu a jsou proste nadherne. Uz jsem i koukal na ucet jak moc by zatizily muj rozpocet ale vanoce se blizi a ja pro sebe jeste nemam darek :thumbsup_anim:

Prosim o zkusenosti rady a hlavne o nejake cteni o IWC Top Gun. Hned jdu psat do Schaffhausenu za kolik je maji. Do Dubaje se nedostanu tak premyslim ze bych si udelal zivotni vylet do Swissu.

Jak se vam libi tyto hodinky?????

Diky za vase cenne rady a poznatky k tomuto krasnemu modelu od IWC.

Ahoj, mě svým stylem k IWC moc nesedí, ale jsou opravdu moc krásné, jedny z nejhezčích (nejhezčí?) pilotky se stopkami. Swiss je dobrý nápad, taky tam pravděpodobně pojedu, vrátí ti daň a při platbě cash dají slevičku. Ke čtení je toho docela dost, třeba tady http://watches.infoniac.com/index.php?page=post&id=5 nebo tady http://www.thewatchquote.com/IWC-Pilot-s-W...799-No_6138.htm

Odesláno

Moc nad nimi premyslis bohuzel ma anglictina je opravdu zacatecnicka. Co treba vodotesnost jak jsou na tom a tah u nich je jaky z ceho je a jak moc mu vadi voda???? Nejsem moc nauceny si sundavat hodinyk kdyz jdu do vody.

Odesláno
  sety napsal:
Moc nad nimi premyslis bohuzel ma anglictina je opravdu zacatecnicka. Co treba vodotesnost jak jsou na tom a tah u nich je jaky z ceho je a jak moc mu vadi voda???? Nejsem moc nauceny si sundavat hodinyk kdyz jdu do vody.

60 metrů, šroubovací korunka, tah nylon.

Odesláno

priznam se ze ani nevim kolik stoji v Praze byl jsem sice u Dusaka ale pokukoval jsem po Double Chronograph a ty staly cca 168 tisic ja bych chtel Chrono automatic. Jeste premyslim zda si nechat ty Aquatimery a nebo je zde nebo jinde prodat. Zase mit dvoje IWC to je na me trosku luxus. Ale mam je rok je to skoda ale Top Guny jsou laska na rvni pohled.

Odesláno
  sety napsal:
priznam se ze ani nevim kolik stoji v Praze byl jsem sice u Dusaka ale pokukoval jsem po Double Chronograph a ty staly cca 168 tisic ja bych chtel Chrono automatic. Jeste premyslim zda si nechat ty Aquatimery a nebo je zde nebo jinde prodat. Zase mit dvoje IWC to je na me trosku luxus. Ale mam je rok je to skoda ale Top Guny jsou laska na rvni pohled.

Nejsem příznivce prodávání hodinek, nechal bych si oboje a nosil je na střídačku. :withstupid:

Odesláno

Naprosto souhlasim ale popravde nemohu si dovolit dvoje tak luxusni hodinky. A mohu se zeptat kdyby jsi se mel rozhodnout jaky model by jsi zvolil??? Ja ted urcite Top Gun.

Odesláno
  sety napsal:
Naprosto souhlasim ale popravde nemohu si dovolit dvoje tak luxusni hodinky. A mohu se zeptat kdyby jsi se mel rozhodnout jaky model by jsi zvolil??? Ja ted urcite Top Gun.

Možná nepopulární odpověď, ale...tak je nekupuj. Pokud nemáš peníze na to nechat si starší, levnější IWC, tak si prostě ty nové nekupuj. život přece nestojí na tom, zda máš na ruce hodinky za 10 nebo za 100, navíc není přece všem dnům konec, na vysněné hodinky se vyplatí klidně i půlrok počkat. Já kroužím už skoro čtvrt roku a kroužit budu do vánoc. Mám cíl, chodím se na ně dívat, pořád přemýšlím, porovnávám, bavím se s lidmi co tomu rozumí...a těším se. Cesta je někdy cílem.

Ale abych odpověděl, potápky mě nikdy nebraly a pilotní jsem vyřešil moc hezkými černými Archimédkami chrono by Kubson. kdybych je neměl a měl vybírat, tak vezmu ty pilotní IWC.

Odesláno

Asi mas pravdu. Ale i kdybych na ne mel na oboje priznam se ze jsem mel vzdy radeji jedny hodinky. Kdyz jsem mel dvoje tak me mrzelo ze jedny stale lezi nekde ve stole a nenosim je. A stejne jsem vzdy tihnul k tem co jsem nosil a zjistil jsem ze ty druhe vubec nenosim. Uvidim dnes se jdu na ne podivat a podle toho se rozhodnu. Bojim se ze ten nylonovy tah nebude moc odolny ve vode.

Odesláno
  sety napsal:
Asi mas pravdu. Ale i kdybych na ne mel na oboje priznam se ze jsem mel vzdy radeji jedny hodinky. Kdyz jsem mel dvoje tak me mrzelo ze jedny stale lezi nekde ve stole a nenosim je. A stejne jsem vzdy tihnul k tem co jsem nosil a zjistil jsem ze ty druhe vubec nenosim. Uvidim dnes se jdu na ne podivat a podle toho se rozhodnu. Bojim se ze ten nylonovy tah nebude moc odolny ve vode.

S takovými hodinkami bych do vody ani nelezl.

Odesláno

to je prave ono ze se clovek boji je vzit do vody ze se jim neco stane. To neni dobre a hlavne clovek je musi nechat doma kdyz jede k vode.

Odesláno
  sety napsal:
to je prave ono ze se clovek boji je vzit do vody ze se jim neco stane. To neni dobre a hlavne clovek je musi nechat doma kdyz jede k vode.

Spíš jsem to myslel tak, že jde o letecké hodinky, u kterých se na WR moc nehraje. Ale je pravda, že do vody bych nevzal ani čistokrevné diversky za stejnou cenu.

Odesláno

Byl jsem se na ne podivat. V Carollinu a tam je nemaji. Cena je jinak 155 tisic ale slecna pordavacka rikala ze objednat nelze ani po slozeni zalohy a zbozi prijde za mesic a nevi zda tam budou. Hruza. U Dusaka je maji za 167 tisic nabidli mi ihned slevu 12 tisic ale po pordobnejsim pruzkumu jsem videl ze jsou tukle na pouzdru coz mi prijde trosku trapne kupovat si hodinky ktere jsou tuknute a jsou nove. Tak ČR nepripada v uvahu jedine vycestovat.

Odesláno

To by mě zajímalo, jak můžou bejt nový hodinky poškozený a ještě k tomu na krámě jako nový ... :o

Odesláno
  sety napsal:
Byl jsem se na ne podivat. V Carollinu a tam je nemaji. Cena je jinak 155 tisic ale slecna pordavacka rikala ze objednat nelze ani po slozeni zalohy a zbozi prijde za mesic a nevi zda tam budou. Hruza. U Dusaka je maji za 167 tisic nabidli mi ihned slevu 12 tisic ale po pordobnejsim pruzkumu jsem videl ze jsou tukle na pouzdru coz mi prijde trosku trapne kupovat si hodinky ktere jsou tuknute a jsou nove. Tak ČR nepripada v uvahu jedine vycestovat.

Jsi si tím tuknutím jistý, nebyla to třeba nějaká špína? A co oni na to, věděli o tom?

Jinak chápu tvé argumenty, proč chceš staré prodat, není proč nesouhlasit, pokud to tak opravdu cítíš.

PS: za chrono automatic na oceli 155 tisíc? To je dost...

Odesláno (upraveno)

Já vždycky myslel, že pouzdro Topgunů má něco společnýho s keramikou. Buďto, že to je celokeramický nebo je na tom nějakej keramickej povlak. Tak jaký sakra ťukance?

EDIT: Jinak ta keramika, to je přesně ta "nadhodnota", který si na takovejch hodinkách považuju. Když už vyhodit 100K za 7750, tak ať je nějakej pěknej cirkus okolo.

Upraveno uživatelem New Milis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...