sety Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Tak to se neda nic delat. Myslim ze i podle toho jak dlouho jsem zaregistrovan je videt ze nejsem novym clenem a ze me prijde nekdy hloupe psat o necem cemu nerozumim a radeji ctu to mi nemuze mit nikdo za zle. Pochopil bych omezeni s poctem prihlaseni treba za mesic ale nekdo radeji cte nez pise. Tak jsem si dovolil nekolik prizpevku sehnat timto zpusobem. Nechci na hodinkach vydelat neni to muj obchod jen chci nabidnout krasne hodinky nekomu kdo to oceni a kde jinde nez na Chronomagu. Jestli nekomu vadi ze zde nabizim znalcum hodinky tak to me mrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Tak to se neda nic delat. Myslim ze i podle toho jak dlouho jsem zaregistrovan je videt ze nejsem novym clenem a ze me prijde nekdy hloupe psat o necem cemu nerozumim a radeji ctu to mi nemuze mit nikdo za zle. Pochopil bych omezeni s poctem prihlaseni treba za mesic ale nekdo radeji cte nez pise. Tak jsem si dovolil nekolik prizpevku sehnat timto zpusobem. Nechci na hodinkach vydelat neni to muj obchod jen chci nabidnout krasne hodinky nekomu kdo to oceni a kde jinde nez na Chronomagu. Jestli nekomu vadi ze zde nabizim znalcum hodinky tak to me mrzi. ... celkem chápu Tvoje zapálení pro věc, ale kdyby tohle dělal každý tak to tady bude vypadat moc pěkně - nicméně přeji úspěšný prodej a šťastný nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Tak to se neda nic delat. Myslim ze i podle toho jak dlouho jsem zaregistrovan je videt ze nejsem novym clenem a ze me prijde nekdy hloupe psat o necem cemu nerozumim a radeji ctu to mi nemuze mit nikdo za zle. Pochopil bych omezeni s poctem prihlaseni treba za mesic ale nekdo radeji cte nez pise. Tak jsem si dovolil nekolik prizpevku sehnat timto zpusobem. Nechci na hodinkach vydelat neni to muj obchod jen chci nabidnout krasne hodinky nekomu kdo to oceni a kde jinde nez na Chronomagu. Jestli nekomu vadi ze zde nabizim znalcum hodinky tak to me mrzi. Vobec mi nevadi, ze predavas a vsimol som si, ako dlho si tu registrovany. Usmevne na tom je, ako si postoval x vtipov v minutovych intervaloch a pod. Este raz - nic proti tebe nemam, len je to ukazka, ze to obmedzenie na 50 prispevkov mierne pokulhava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 (upraveno) Jeam diky moc ale reagoval jsem na zpravu pred tebou od Giliuse Upraveno 17. září 2008 uživatelem sety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 A o pár metrů dál se německý celník usměje a zeptá se, co jsi dělal na té švýcarské celnici. Ty se z něj pokusíš udělat vola tvrzením, že nic. On se naštve, proleze Ti auto, najde hodinky i s papíry na odpočet švýcarské MwSt a máš průser. Česky se tomu říká "Zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby", paragraf tuším 148 nebo 149 trestního zákona. Tenhle postup se dá vcelku bezpečně praktikovat při cestách letadlem. Při pozemním přesunu jen na těch pár přechodech, kde není ze švýcarské celnice vidět na tu druhou. Nejsem právník, ale proč bych měl platit německé demokratické republice za to, že si vezu domů hodinky ze švýcarska? nebo oni to soudružsky posílají do čr? Takto nakupuje jeden můj známý chorvat, prostě nakoupí hadry u nás, nechá si tax potvrdit na hranicích s chorvatskem a pak si to zase přiveze sem, protože tady bydlí :-D. Já jsem už tak také v CH nakupoval a žádný říšský pucflek mě za to na hranicích nehonil. Ale abychom se tedy dozvěděli, jak na to - správně bych měl jít na německou celnici napráskat se, že vezu hodinky řekněme za 100 tisíc, nechat jim tam 19K + clo a vesele a s pocitem člověka, co se nedopustil "Zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby" vyrazit vstříd domovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Protoze dovazis zbozi do EU ze zeme, jez neni clenem EU. DPH+clo doplacis v zemi, kde do EU vstupujes... Spravne by to melo byt jak bylo popsano vyse, ty uvadis praktickou cestu, tedy ze vetsinou se nic nestane... Chtel bych v teto souvislosti upozornit na to, ze celni organy neoperuji ted jen na hranicich, ale muzou kontroly provadet kdekoliv na uzemi EU. Panackovi s hodinkama na ruce to asi nehrozi, ale pokud tvuj jugoslavec dovazi dodavky se zbozim, pak je tu vetsi sance, ze ho odlapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Protoze dovazis zbozi do EU ze zeme, jez neni clenem EU. DPH+clo doplacis v zemi, kde do EU vstupujes... Spravne by to melo byt jak bylo popsano vyse, ty uvadis praktickou cestu, tedy ze vetsinou se nic nestane... Chtel bych v teto souvislosti upozornit na to, ze celni organy neoperuji ted jen na hranicich, ale muzou kontroly provadet kdekoliv na uzemi EU. Panackovi s hodinkama na ruce to asi nehrozi, ale pokud tvuj jugoslavec dovazi dodavky se zbozim, pak je tu vetsi sance, ze ho odlapi... Aha, díky. Existuje myslím nějaký limit, nad který je toto notné dělat (banán ze švýcarska asi proclít nemusím), každopádně nákup drahých hodinek už by asi měl tyto náležitosti splňovat. Zamyslím se nad tím, až tam budu nakupovat. PS: jugoslávec nevozí dodávky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Pratele tak Aquatimery jsou prodane a ted uz jen vyrazit pro TOP GUNY. Prosim nevite nekdo presne jak to udelat s vracenim cla???? Vim uz se to tady probiralo ale jestli nahodou nevi nekdo presne jak to funguje prakticky na hranicich. Prijedu na hranice pozadam o potvrzeni vyvozu hodinek potvrdi mi papir a ja musim ukazat zbozi co vyvazim???? Pote bych mel jit k nemeckym celnikum a tam priznat zbozi co vyvazim????? Dal uz nevim jde mi o to zda treba sedi ve stejne budove. Svycarsky celnik zvedne telefon a rekne nemeckemu ze vezu hodinky on se zepta zda mam neco k porcleni ja reknu ne a uz v tom litam. Chapu to dobre???????? Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Dnes jsem se vratil ze Schaffhausenu i s novym prirustkem IWC TOP GUN a je to bomba. Cena super, sleva 3 % pri platbe cash, prohlidka muzea IWC take super proste celkovy dojem jednim slovem nadhera. Vrele doporucuji a jeste jsem dostal nahradní řemen v ceně 250 CHF zdarma to je pristup ne jako u nas. Foto vlozim zitra je to krasa. Jinak jsem zakoupl model IW378901 from IWC The Pilot?s Watch Chrono-Automatic Editition TOP GUN in ceramic with black soft strap. K novemu katalogu mi prilozili i cenik tak samozrejme v pripade zajmu rad napisi koilk stoji konkretni model. Zaroven bych chtel touto cestou podekovat vsem kdo mi pomohli nebo poradili pri me dlouhe ceste za novymi hodinkami. Moc dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Gratulace! Ale bude chtít hooodně fotek a taky (hlavně) na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2008 Dnes jsem se vratil ze Schaffhausenu i s novym prirustkem IWC TOP GUN a je to bomba. Cena super, sleva 3 % pri platbe cash, prohlidka muzea IWC take super proste celkovy dojem jednim slovem nadhera. Vrele doporucuji a jeste jsem dostal nahradní řemen v ceně 250 CHF zdarma to je pristup ne jako u nas. Foto vlozim zitra je to krasa. Jinak jsem zakoupl model IW378901 from IWC The Pilot's Watch Chrono-Automatic Editition TOP GUN in ceramic with black soft strap. K novemu katalogu mi prilozili i cenik tak samozrejme v pripade zajmu rad napisi koilk stoji konkretni model. Zaroven bych chtel touto cestou podekovat vsem kdo mi pomohli nebo poradili pri me dlouhe ceste za novymi hodinkami. Moc dekuji Gratuluji a at slouzi a tesi Te co nejdele! Kolik prosim staly po sleve? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Velká gratulace k nádhernejm hodinkám!!! Jet si pro ně přímo ke zdroji a spojit to s návštěvou muzea, tomu se řiká stylovej nákup!! Moc se těšim na fotky!! Nemohl by si tady ten ceník zveřejnit? Myslim, že by to tady hodně lidí zajímalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Blahopřeju a těším se na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 moc se omlouvam fotky jeste nemam byl jsem v praci ale udelam je zitra nebo pozitri rano kvuli blesku. Po sleve staly 8200 CHF. tady u Dusaka 170 000,- Rad bych ceni zverejnil ale nemam sken tak jedine napsat modely co vas zajimaji. A jeste jsem s nimi ani nebyl venku. Sama prace Moc dekuji za gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Pripajam sa k početnym gratulaciam, je krasne vidieť, ako si niekto plni sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 moc vsem dekuji jen pro pripadne dalsi cestovatele uvadim pratele pozor !!!!!! Uz prodavacka mi rikala hlavne pozor na hranicich. Pri navratu nas ihned nemecti celnici odstavili a delali kompletni prohlidku celeho auta asi 20 minut potom osadky kapsy doklady vse. Ja je dal tesne pred hranici pod koberecek u spolujezdce a predstavte si oni je nevideli jeste ted to nechapu hledali tam na tom miste dva celnici a nenasli je. vsude sahali ale pod ten jeden ne nerozumim tomu. Hned jak nas odstavili tak jsem si rekl je konec hodinky pryc. Tasku i fakturu na papire s ryrazenym IWC nenasli byla v kufru ale takovou prohlidku jsem jeste nevidel. Stahovali vsechny okna koukali do dveri pod kapotu bundy vse a oni to nenasli nechapu to. Faktura byla u rezervy a tam se nepodivali. Drzeli nas tam cca 30 minut a potom nas nechali to byla uleva. Chce to zustat tam alespon 2 dny. Jim proste vadilo ze se vracime jeste ten samy den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 samozrejme kdyby clovek zahodil krabicku hodinky vzal na ruku tak je to ok ale mejte to srdce vyhodit tak krasnou krabicku. Ted uz bych to udelal i kdyz podle cisla by snadno zjistili jak jsou stare ale to uz je extrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 rychle fotky omluvte prosim kvalitu foceno narychlo. Musel jsem je vzit na ruku je to nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 (upraveno) a jeste jedna fotecka Upraveno 10. října 2008 uživatelem sety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2008 Hmm, tak to je celkom hardcore pribeh a navyše takto riskovať kriminal kvôli hodinkam... Vidim, že Top Guny su na spravnom zapästi, ty si ich musel strašne chcieť Už teraz su to hodinky s pribehom..... .....moje volne pokračovanie; za 40 rokov ukazuješ deťom "Tak tieto Schaffhausenky som pašoval zo Švajčiarska v dvetisíc ôsmom, skoro ma nemci chytili, ale ja som ich mal pod koberčekom spolujazdca...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se