Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim všechny čtenáře a předem se omlouvam za nove tema.

Chtěl jsem poprosit, jestli by se tu nenašla dobrá duše, která by byla ochotná zaplatit vydražené zboží na ebay přes paypal. Jsem se do dražení vrhnul a k mému překvapení jsem vyhrál dřív, než se mi podařilo paypal poladit.

Moje angličtina je mizerná, takže než to rozchodim bude chvili trvat.

Jedná se cca o 90dolaru, vsechny penize bych poslal na ucet předem.

Diky moc Tomas

Odesláno
Pokud mas embosovanou platebni kartu, je to otazka 5ti minut, intuitvni zalezitost. Je to velice user friendly, pac jde o prachy a tam je to vzdycky jednoduchy...

Jde to i bez embosované karty (tedy pokud chápu, že embosování je "výrazněji" prolisované číslo karty" a ne nějaká služba.

Měl jsem asi 8 let embosovanou od spořky a teď to mám na mBance na obyč účtě mKonto a funguje to (nejsem obchodní zástupce žádného bankovního domu)

Odesláno
Mne to bez embosky fungovalo na elektronickou platebni kartu od KB. Ovsem jen do limitu cca 120USD. Takze jsem si potom musel dojit do banky "pustit" e-platby na embosku.

Já jsem platil před 2 týdny 185 USD a bez problému.

Odesláno
Já jsem platil před 2 týdny 185 USD a bez problému.

Ja jsem se na paypal v poho regnul, ale nejde mi tam přidat karta. Mam ji od čsob, asi tam budu muset zajit, jestli neni potřeba povolit zahranični platby nebo neco takoveho. Diky vsem za pomoc

Odesláno (upraveno)
Jde to i bez embosované karty (tedy pokud chápu, že embosování je "výrazněji" prolisované číslo karty" a ne nějaká služba.

Měl jsem asi 8 let embosovanou od spořky a teď to mám na mBance na obyč účtě mKonto a funguje to (nejsem obchodní zástupce žádného bankovního domu)

To by mě zajímalo, jak vypadá takovej obchodní zástupce banky ... B) Embosování je skutečně jen plasticita údajů na kartě ...

Ja jsem se na paypal v poho regnul, ale nejde mi tam přidat karta. Mam ji od čsob, asi tam budu muset zajit, jestli neni potřeba povolit zahranični platby nebo neco takoveho. Diky vsem za pomoc
Zahraniční platby ne, jde o povolení plateb přes internet ... Platba přes PayPal se pak chová jako normální placení v obchodě, takže je s tím třeba počítat i u limitů, které každá karta má, při větší platbě eventuelně nechat změnit v bance ... Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
To by mě zajímalo, jak vypadá takovej obchodní zástupce banky ... B) Embosování je skutečně jen plasticita údajů na kartě ...

Zahraniční platby ne, jde o povolení plateb přes internet ... Platba přes PayPal se pak chová jako normální placení v obchodě, takže je s tím třeba počítat i u limitů, které každá karta má, při větší platbě eventuelně nechat změnit v bance ...

tak nevim, limity mam vysoke, platby pres net mi normalne jdou, ale karta pridat nejde.

Odesláno

Je nekolik typů platebních transakcí:

-Telephone/Fax order

-Mail order

-Internet order

Když jsem ještě před 10 lety poprvé kupoval nějaké díly na auto přes internet shop, tak jsem sice měl povolen a s dostatečným limitem "internet order", ale po telefonické konsultaci s centrálou VISA v ČR mi vysvětlili, že dotyčný internetový obchod měl nastavenou transakci "telephone/fax" a tu jsem já měl zakázanou, takže jestli to také není nějak tak.

Zavolej do své banky a oni dokážou najít, že si PayPal chtěl zkušebně zaplatit 50Kč a ty potřebuješ zjistit proč se to nepodařilo.

Odesláno
Je nekolik typů platebních transakcí:

-Telephone/Fax order

-Mail order

-Internet order

Když jsem ještě před 10 lety poprvé kupoval nějaké díly na auto přes internet shop, tak jsem sice měl povolen a s dostatečným limitem "internet order", ale po telefonické konsultaci s centrálou VISA v ČR mi vysvětlili, že dotyčný internetový obchod měl nastavenou transakci "telephone/fax" a tu jsem já měl zakázanou, takže jestli to také není nějak tak.

Zavolej do své banky a oni dokážou najít, že si PayPal chtěl zkušebně zaplatit 50Kč a ty potřebuješ zjistit proč se to nepodařilo.

nezbyde nic jineho, nez vyrazit do csob a zjistit kde je problem. Diky vsem za pomoc

• po měsíci...
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Nevíte prosím někdo důvod, proč mi nejde provést platba? Dřív to normálně šlo, a peníze na účtě jsou taky.

Píše to :

Authorization Failed

This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.

díky za radu

Odesláno
Píše to :

Authorization Failed

This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.

Ten sám problém, mám registrované dvě karty, jedna běhá bez problému, druhé skončila platnost, po editaci této karty (pouze změna doby platnosti - číslo karty zůstalo) mně to hlásí to samý.. :crying_anim02:

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Ten sám problém, mám registrované dvě karty, jedna běhá bez problému, druhé skončila platnost, po editaci této karty (pouze změna doby platnosti - číslo karty zůstalo) mně to hlásí to samý.. :crying_anim02:

a co s tím? já mám bohužel jen jednu, ale už jsem na ni nakupoval, platnost neskončila

Upraveno uživatelem milosklikar
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
Co zavolat do Banky a resit to nam? At ti prekontroluji nastaveni karty, obcas se jim vloudi sotek....

No, když jsem to byl poprvé v České Spořitelně aktivovat, tak ani jeden zaměstnanec nevěděl, co je PAYPAL, (naše město má 6tisíc obyvatel )připadal jsem si jak exot. Pochybuju, že mi po tel pomůžou, ale zkusit to můžu. Napsal jsem i dotaz na PAYPAL, tak uvidíme.

EDIT: vyřešeno, vůl jsem já. Limit nastaven nižší, než chci poslat :suicide_anim:

Upraveno uživatelem milosklikar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...