Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Příznivci Timexu možná uvítají nový chronograph SL Sport Chronograph.

více zde

Upraveno uživatelem thesis
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Timexy mě pradávno zklamaly. Dodnes jedny využívám jako efektní těžítko s podsvícením a je mi to upřímě líto ; co se týká quartzovek mají vedle lemansek nejlepší řešení designu a obrovský výběr ... aneb jak kibi poznamenal, pekne ...

Upraveno uživatelem Jahn
Odesláno
Timexy mě pradávno zklamaly. Dodnes jedny využívám jako efektní těžítko s podsvícením a je mi to upřímě líto ; co se týká quartzovek mají vedle lemansek nejlepší řešení designu a obrovský výběr ... aneb jak kibi poznamenal, pekne ...

To byla nějaká smůla řekl bych. Timexy patří obecně mezi držáky.

Odesláno

Ano pratele, i kdyz v podstate nikdy nezemrely uplne, protoze chvilkami tise potikavaji. Vetsinu casu vsak travi zastavene a jen nehnute koukaji dolu z policky. Rekl bych ze je to nejaka deprese, spirituální psychóza, opravdu tezko odhadnout. Rozhodne problemy nastaly presne s vycerpanim zaruky ; a to u me prirozene vzbudilo podezreni.

Jinak hodinky na pohled krasne, jak jsem psal ...

Odesláno (upraveno)

Osobně mě digitálky absolutně nezajímají, ale protože se snažím pozorně číst všechny vaše příspěvky, všiml jsem si, že je na fóru značka Timex oblíbená, proto posílám pár obrázku, třeba jen jako inspiraci.

Timex Herzfrequenz Digital

tg944.jpg

Timex? Ironman 50 Lap Next Generation

tz441.jpg

Upraveno uživatelem thesis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...