Snow Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) Příznivci Timexu možná uvítají nový chronograph SL Sport Chronograph. více zde Upraveno 18. října 2008 uživatelem thesis
Jahn Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 (upraveno) Timexy mě pradávno zklamaly. Dodnes jedny využívám jako efektní těžítko s podsvícením a je mi to upřímě líto ; co se týká quartzovek mají vedle lemansek nejlepší řešení designu a obrovský výběr ... aneb jak kibi poznamenal, pekne ... Upraveno 29. září 2008 uživatelem Jahn
Milil Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Timexy mě pradávno zklamaly. Dodnes jedny využívám jako efektní těžítko s podsvícením a je mi to upřímě líto ; co se týká quartzovek mají vedle lemansek nejlepší řešení designu a obrovský výběr ... aneb jak kibi poznamenal, pekne ... To byla nějaká smůla řekl bych. Timexy patří obecně mezi držáky.
Jahn Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Ano pratele, i kdyz v podstate nikdy nezemrely uplne, protoze chvilkami tise potikavaji. Vetsinu casu vsak travi zastavene a jen nehnute koukaji dolu z policky. Rekl bych ze je to nejaka deprese, spirituální psychóza, opravdu tezko odhadnout. Rozhodne problemy nastaly presne s vycerpanim zaruky ; a to u me prirozene vzbudilo podezreni. Jinak hodinky na pohled krasne, jak jsem psal ...
Jahn Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 (upraveno) 38mm, q, indiglo ... Upraveno 29. září 2008 uživatelem Jahn
Snow Odesláno 30. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2008 (upraveno) Osobně mě digitálky absolutně nezajímají, ale protože se snažím pozorně číst všechny vaše příspěvky, všiml jsem si, že je na fóru značka Timex oblíbená, proto posílám pár obrázku, třeba jen jako inspiraci. Timex Herzfrequenz Digital Timex? Ironman 50 Lap Next Generation Upraveno 18. října 2008 uživatelem thesis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se