Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím z BB,

myslím, že nie je dôvod znepokojovať sa, púzdro je orginálnea typické pre tento modelový rad, dokonca aj korunka je originálna.

Môžete porovnať na vlákne Sbírate nekdo Primky?

Ešte raz zdravím.

Odesláno
  Alomoh napsal:
Zdravím z BB,

myslím, že nie je dôvod znepokojovať sa, púzdro je orginálnea typické pre tento modelový rad, dokonca aj korunka je originálna.

Môžete porovnať na vlákne Sbírate nekdo Primky?

Ešte raz zdravím.

Díky za odpověď

Odesláno (upraveno)
  Foundryman napsal:
Olinka projevila jistou vyčůranost, ovšem ta cena je z říše snů. Zapomněla se tady zeptat :lol2: :lol2: :lol2:

Ježíš, já bych to tak nedramatizoval, když se někdo nestydí dát p. Ševčíkovi za jeho Ruské / Luftvawe / Remake 4 nebo 5 tis tak mi tohle příjde jako slabej odvar a navíc aspoň tak nelže... Asi je neprodá, ale ....

Upraveno uživatelem koblih69
Návštěvník tolja
Odesláno
  koblih69 napsal:
Ježíš, já bych to tak nedramatizoval, když se někdo nestydí dát p. Ševčíkovi za jeho Ruské / Luftvawe / Remake 4 nebo 5 tis tak mi tohle příjde jako slabej odvar a navíc aspoň tak nelže... Asi je neprodá, ale ....

Kdyby to byly NOSky, tak bych asi moc dlouho neváhal, ale tyhle šacuju tak na litr.

Odesláno
  tolja napsal:
Já je ani moc prodat nechci, fotky jsem pro jistotu odflákl, i domovníkův kocour by to nafotil líp. Kdybych se jich chtěl zbavit, tak je dám za nějakou baťovku ( 9999,- :thumbsup_anim: ), vždyť kdy je zase v nenošeném stavu potkám.

To jsi vymyslel šalamounsky. Právě pro ty fotky jsem je nekoupil. :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...