Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
to problem neni... ale prinejhorsim na tom jeho "chronograf" by se to zrusit dalo...?

Taky jsem na tohle už myslel, normálně od toho odstoupím, na základě nepravdivé informace o typu a původu hodinek, vyhazovat šest stovek a něco, i s dopravou sedm, to by byl vrchol blbosti. Ať mě za to třeba z toho spolku vyloučej, je mi to jedno. Začínám bejt naštvanej. Na oficiálních stránkách SLAVA (http://www.slava.su/) samozřejmě o těchto "chronografech" není ani zmínka. Tohle není solidní jednání. Měla v té nabídce být zmínka, že jde o výrobky vyrobené v Hong Kongu na základě příslušné dohody moskevského závodu a hongkongským výrobcem.

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
jo, tenhle prodejce je smejd. zivot neni fer... ;)

Nenadávám, ani tohoto prodejce nebudu nijak osočovat a pomlouvat, ty hodinky vypadají skutečně docela hezky a jistě je o ně zájemců dost, a jak se zmínil Bob, třeba i budou chodit docela slušně, našel jsem na webu (diskuse k E Bay prodeji na nějakých stránkách) dokonce i pochvalnou reakci na ně od nějakého spokojeného zákazníka, tak jsem si řekl, že to budu řešit bez emocí. Napsal jsem prodejci slušný dopis a věřím, že se na mém odstoupení od této aukce spolu dohodneme. Každá situace je řešitelná.

Odesláno
Díky, už jsem dokonce vypátral, kde se v Číně tyhle hodinky vyrábějí: http://www.tractionink.com/watch_wiki/inde...u_Watch_Company

S prodejcem jsem již dohodnutý, ve svých komentářích jsem byl dopoledne trochu unáhlený, ta fabrika Hangzhou mohla klidně část výroby přenést do Ruska, nebyl by to první ani poslední takový případ. Prostě dělají, v rámci dohody s moskevskou firmou SLAVA, levnější variace s čínským automatem typu Standard, které jsou označeny podle jejich dohody logem jiného typu s přídomkem Sosvezdie, o těch dohodách se na těch stránkách píše, nejde tedy o žádný podvod, jsou to prostě levné hodinky vyráběné v rámci nějakého čínského programu (taky na webu zmiňovanému), který by měl zajistit dostupnost levných a přitom v rámci možností kvalitních co největšímu množství zákazníků.

Návštěvník pepahop
Odesláno
FilipSevcik je krivak krivaku futral... uz se o tom na foru psalo... :gun_bandana:

Co jsi si od něj koupil?

Návštěvník pepahop
Odesláno
ja? nic, po tom, co jsme si trochu psali, jsem na jeho blacklistu... :D

ale par krapu s uzasnym pribehem (vetsinou echt valecne letecke molnija) slo kolem...

To jsi od něj chtěl koupit hodinky mimo aukci, anebo jak to bylo? Apep píše, že se s ním dohodl v pohodě, tak jak to je s tím údajným křivákem?

Odesláno (upraveno)
To jsi od něj chtěl koupit hodinky mimo aukci, anebo jak to bylo? Apep píše, že se s ním dohodl v pohodě, tak jak to je s tím údajným křivákem?

Tady se to nějak rozvířilo, vždyť ten prodejce, co jsem se s ním dohodnul, vůbec nemusí být (a nejspíš opravdu není) ten, o kterém se bavíte :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno
ja to nebyl...! :D

To je mi jasný :D Mimochodem, pěkné fotky z včerejšího srazu, pokouším se podle souvisejících příspěvků odhadnout, kdo je kdo :)

Odesláno

Sevcik prodava smejdy jak na bezicim pasu, navic k nim ma uzasne pohadky - nekdy u toho brecim smichy, vetsinou ale nechapu, jak mu to naivkove basti a co jsou za to ochotni zaplatit - pritom kolikrat staci jen mrknout na ebay a je o puvodu jasno.

• po 3 týdnech...
Odesláno
Ahoj pánové, jste mne touhle diskusí asi zachránili. Málem jsem si přihodila na Slavy od jistého watch123,

je to taky Čína?

http://www.aukro.cz/item663551130_hodinky_...tomat_nove.html

Díky za reakci.

Jo jo čína jako vyšitá. Taky jsem na ně dneska koukal a říkal jsem si jak je ta černočervená barevná kombinace pěkná. Když už, tak asi radši Vostoky EU.

Odesláno (upraveno)

Presne tak, škoda peňazí, hlavne keď si pozrieš ten "chronograf". Keď už ruské hodinky, tak radšej Vostok alebo Poljot.

Upraveno uživatelem peter34
Odesláno

Zdravím taky jsem naletěl, bohužel to šlo mimo aukci. Z hodinkama jsem byl spokojený do doby, než se mi samovolně uvolnil šroubek, který na nastavovaní data a dne v týdnu. Prodejce watch123 mi poslal nové, ale po čtyřech cdnech nošení se mi to stalo znovu. Už reagoval pouze tak, že mi napsal, že se to ještě nikomu nestalo a tak mi další hodinky nepošle. Mám asi velkou smůlu....ach jo...:-(

Odesláno

Takovýho člověka pověsit do průvanu víte za co.....jen zírám, kolik lidí mu naletí, každý ty šunty prodá kolem tisícovky, mrcha jedna.....a dokonce mu někdo pošle i pozitivní feedback. :gun_bandana:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...