Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Na WUS fóru je přímo foto vlákno s G-shock v armádě. Ale odkaz mám na druhém PC, tak snad dodám později :smile_anim: Jinak na tvojí otázku o identifikaci hodinek na fotkách. Tak skoro 8O% všech vojáků má na ruce naprostou G-shock klasiku a to G-shock DW-6600 hodinky které jsou naprosto osvědčené vydrží neuvěřitelné věci a to za pár dolarů :smile_anim: ale už se bohužel neprodávají. Stačí si koupit DW-6900 je naprosto plnohodnotný nástupce.

Klasika DW-6600 se už sehnat opravdu bohužel nedá, ani na můj inzerát tady na chronomagu se nikdo neozývá. Na druhou stranu, když jsem koukal na DW-6900, mají je na netu aktuálně nové v akci za nějakých 1500Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DW6600 se dají sehnat na amerických aukcích cca za 50 USD. Samozřejmě použité.

Klasika DW-6600 se už sehnat opravdu bohužel nedá, ani na můj inzerát tady na chronomagu se nikdo neozývá. Na druhou stranu, když jsem koukal na DW-6900, mají je na netu aktuálně nové v akci za nějakých 1500Kč.

Odkaz ke komentáři

nějak jsem nenašel téma "vojáci s hodinkami - videa" tak snad to nebude tak vadit, že to dam sem...

při hledání záběrů z Čeljabinsku jsem se nějakym způsobem proklikal až na tato videa - ODKAZ - při nejvyšším rozlišení jsou na některých záběrech detailně vidět hodinky v "akci"

v případě, že to sem nepatří, sím o smazání

Upraveno uživatelem xpap
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník swanieck

a trošku historie...nejúspěšnější stíhač Luftwaffe

Erich Alfred ?Bubi? Hartmann (19. dubna 1922, Weissach u Stuttgartu ? 20. září 1993, Weil im Schönbuch) přezdívaný přáteli Blonďatý rytíř a nepřítelem Černý ďábel, byl německý nejúspěšnější stíhací pilot (letecké eso) celé historie vzdušných bojů. Během druhé světové války ve službách Luftwaffe sestřelil 352 letadel nepřítele (345 z toho létalo v Rudé armádě) během 825 vzdušných soubojů. Kvůli poškození svého stroje byl čtrnáctkrát přinucen nouzově přistát.

http://cs.wikipedia..../Erich_Hartmann

na ruce chrono HANHART.....kdo by po nich toužil a neměl cca 5000 EUR co se prodávají originály, tak může utratit pouhých 2300 USD za repliku

http://www.hanhartusa.com/buying_hanhart.htm

W

post-27804-031589300 1362871779.jpg

post-27804-085828300 1362871804.jpg

post-27804-036947100 1362872166.jpg

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...