koveras Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 No, občas nadávam na fotky a popis tu v inzercii... Ale títo chlapci doviedli mamvpičizmus do úplnej dokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 V 4. 9. 2024 v 16:44, tikzot napsal: To to dlouho netrvalo.. hned hezky na ostro.. jeden kus v CZ https://www.prokonzulta.cz/drazba/naramkove-hodinky-audemars-piguet-m24DR000881 Myslíš, že to je přímo kus, co dostal Jiří Hečko? Nebo to je nějaký hoax? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 napsal jsem jim.. odpověď.. je to nářez..! Dobrý den! Dle nám dostupných informací jsou hodinky nepoužité, zakoupené zde v ČR v originál prodejně Audemars v Praze v Pařížské na podzim roku 2023. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 V 4. 9. 2024 v 17:36, koveras napsal: No, občas nadávam na fotky a popis tu v inzercii... Ale títo chlapci doviedli mamvpičizmus do úplnej dokonalosti. Jo tohle je fakt úlet, 2 fotky v super rozlišení u kukaček za 600k€ je to pod nákupem, tak asi proto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podhorný Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Kdyz jsem je videl poprvé na fotkách byl to hned wow effect, i kdyz jsem na ne četl prakticky samý hate… a pak když jsem je viděl poprvé naživo a měl je na ruce, tak jsem z nich úplně hotový. Za mě jeden z nekrásnějších designu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se