Přejít na obsah

hodinky ORIENT, vase zkusenosti a pripominky :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

uf, jestli máš na mysli ukazatel rezervy nátahu, tak to rozhodně není hloubkoměr :)

[/quote

Stačil jsi přečíst dříve než jsem opravil :thumbsup_anim: chodím na noční tak asi už po ránu hlava moc nebere co oči poslaly na zpracování... :sleeping_03anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
jsou třeba tady: http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0271FD ale to už asi víš ;)

Díky za zprávu, z ceny se otřepávám ještě teď :worried_anim: .

Prosím o informaci, proč je řada Orient Star o tolik dražší než běžná produkce Orientu.

Díky předem, moc mě to zajímá, dají se sehnat jinde levněji ?

P.S. YPO, na kolik Tě vyšli STOWY v přepočtu na Kč ?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
Díky za zprávu, z ceny se otřepávám ještě teď :worried_anim: .

Prosím o informaci, proč je řada Orient Star o tolik dražší než běžná produkce Orientu.

Díky předem, moc mě to zajímá, dají se sehnat jinde levněji ?

P.S. YPO, na kolik Tě vyšli STOWY v přepočtu na Kč ?

Stowa včetně pošty 19882,81 ( jsou tam 2 varianty - pošta a fedex - 24 eur nebo 39 eur) já měl fedex

Tak jsou to řady:

Orient

Orient Star

Orient Star Royal

rozdíl bude asi v kalibrech a kvalitě :)

mrkni sem : http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/database0.html ..... až skoro dole

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
ZAJÍMAVÉ SROVNÁNÍ

ORIENT CEM65002DW vs. Seiko SKX009

http://www.relojes-especiales.com/foros/sh...ead.php?t=21464

Moc napínavé čtení po ránu :D , musel jsem se uklidnit a tak jsem se pokoušel číst srovnání Baume & Mercier Capeland 1000M diver s ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD :smoke: , bohužel už druhý den nefunguje xs.to, takže jen takhle.

P.S. ORIENT CEM65002DW vs. Seiko SKX009, nějak jsem to nedočetl, kdo vyhrál :D ?

Baume & Mercier CapeLand XXL

ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Moc napínavé čtení po ránu :D , musel jsem se uklidnit a tak jsem se pokoušel číst srovnání Baume & Mercier Capeland 1000M diver s ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD :smoke: , bohužel už druhý den nefunguje xs.to, takže jen takhle.

P.S. ORIENT CEM65002DW vs. Seiko SKX009, nějak jsem to nedočetl, kdo vyhrál :D ?

Baume & Mercier CapeLand XXL

ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD

Na body to skončilo Orient 36 a Seiko 35 :D , ale dost zajímavý velký rozdíl na obrázku světelnost v noci - Seiko je jak baterka :eek:

Návštěvník Snow
Odesláno
Na body to skončilo Orient 36 a Seiko 35 :D , ale dost zajímavý velký rozdíl na obrázku světelnost v noci - Seiko je jak baterka :eek:

Obdivuji, umíš španělsky ? Zapomněl jsem vložit odkaz na porovnání Baume & Mercier Capeland 1000M diver s ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD http://www.gmtplusnine.com/2007/03/31/musings-on-yellow/.

Odesláno
Obdivuji, umíš španělsky ? Zapomněl jsem vložit odkaz na porovnání Baume & Mercier Capeland 1000M diver s ORIENT STAR Automatic 300M Diver WZ0271FD http://www.gmtplusnine.com/2007/03/31/musings-on-yellow/.

No já ne, jsem rád, že trochu česky :rolleyes: Mám překladač asi 10 jazyků, tak si můžu vyskakovat :thumbsup_anim: Pokud je zájem, tak sem ten kostrbatý překlad můžu večer dát.

Návštěvník Snow
Odesláno
No já ne, jsem rád, že trochu česky :rolleyes: Mám překladač asi 10 jazyků, tak si můžu vyskakovat :thumbsup_anim: Pokud je zájem, tak sem ten kostrbatý překlad můžu večer dát.

Překlad pošli, budu se těšit a s kostrbatostí se nějak vyrovnám.

Odesláno

Ty zlute Orienty Star vypadaji opravdu pekne, vsak uz ma ode mne Snow par odkazy kde je sehnat.

Doplnim dale malou zkusenost z Orienty. Byl jsem ted na dovolene u Baltu, presneji v pristanu Gdansk. Samozrejme jsem se tam dival lidem na zapesti. Jeden namornik, vypadal jako vetry oslehany morsky vlk, mel na rukou stare automaty Orient se zlatym cifernikem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Do budoucna plánuji nákup těchto hodinek:

CEM65001B-d.jpg

ale nevím jestli není velikost 45 mm příliš pro moji ruku s obvodem 16,5 cm.

Mohl by někdo říct jestli už to není fakt až moc velký extém ?

Zatím vlastním hodinky velikosti 35 mm, ale snesl bych i o trochu větší. Jen nevím jestli o 1 cm.

Díky za radu.

Odesláno (upraveno)

Hej hej, kdes vzal tyhle rozměry ? Tyhle Orienty mají 41mm bez korunky, takže žádný obři to nejsou. Kup si je v modrým, měl jsem černý, ty jsem pak prodal a šel do modrých, který jsou fakt hezčí a vypadaj skoooooooro jako bondovky :guitar: Jinak po roce stále maximální spokojenost. Hodinky nejsou vůbec náchylný k odření, ani sklíčko nemá zatím nejmenší škrábanec a to je nešetřím neb jsou to hodinky na sport, na kolo, na tenis, do sauny, atd...

Upraveno uživatelem Jerrys
Návštěvník Snow
Odesláno
Hej hej, kdes vzal tyhle rozměry ? Tyhle Orienty mají 41mm bez korunky, takže žádný obři to nejsou. Kup si je v modrým, měl jsem černý, ty jsem pak prodal a šel do modrých, který jsou fakt hezčí a vypadaj skoooooooro jako bondovky :guitar: Jinak po roce stále maximální spokojenost. Hodinky nejsou vůbec náchylný k odření, ani sklíčko nemá zatím nejmenší škrábanec a to je nešetřím neb jsou to hodinky na sport, na kolo, na tenis, do sauny, atd...

Do sauny musí být fajn, není to lehčí forma masochismu :D ?

• po 2 týdnech...
Odesláno
Do budoucna plánuji nákup těchto hodinek:

CEM65001B-d.jpg

ale nevím jestli není velikost 45 mm příliš pro moji ruku s obvodem 16,5 cm.

Mohl by někdo říct jestli už to není fakt až moc velký extém ?

Zatím vlastním hodinky velikosti 35 mm, ale snesl bych i o trochu větší. Jen nevím jestli o 1 cm.

Díky za radu.

Odpusťte nevědomému, doplní si vědomosti - k čemu slouží "tlačítko" nad korunkou ? - :unsure: :lamo: :sad01_anim:. Díky :notworthy:

Odesláno
překlápění dne v týdnu.. je to takový orient patent ;)

Já tušil, že to nebude jen tak nějaká pitominka :guitar: tím pádem se mi líbí ještě víc :smoke:

Odesláno
Já tušil, že to nebude jen tak nějaká pitominka :guitar: tím pádem se mi líbí ještě víc :smoke:

Zkušenost nositelů tohoto modelu je poněkud tristní, tlačítko spolehlivě zachytává např. o svetry a podobné doplňky kde jsou nitě,

resp.podobné oděvní kusy např. vesty s pleteným ukončením rukávů a pod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...