Návštěvník Alda Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Tak mi byla schválena celoroční práce na téma Tradice hodinářství + hodinový strojek, mám obrovskou radost, konečně mohu ve škole pracovat na něčem, co mě opravdu bavííí Měla by být napsána na 40 stran A4, plus příloha na CD- prezentace práce v programu Powerpoint, spousta obrázků a jejich popis, no super už se těšííím a začínám. Doufám, že až to dokončím a budu prezentovat, komise spadne ze židle. Kdby jste měl někdo nějaké materiály, co se výroby pouzder týče, různých technologií výroby atd. rád si přečtu. Čerpat budu samozřejmě z chronomag-fóra a pokud by to nevadilo, možná oslovil i někoho z vás. Přeci jen jsou tu fandové a majitelé věhlasných značek, o kterých ví skoro vše Díky
afrikab Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Alda napsal: Tak mi byla schválena celoroční práce na téma Tradice hodinářství + hodinový strojek, mám obrovskou radost, konečně mohu ve škole pracovat na něčem, co mě opravdu bavííí Měla by být napsána na 40 stran A4, plus příloha na CD- prezentace práce v programu Powerpoint, spousta obrázků a jejich popis, no super už se těšííím a začínám. Doufám, že až to dokončím a budu prezentovat, komise spadne ze židle. Kdby jste měl někdo nějaké materiály, co se výroby pouzder týče, různých technologií výroby atd. rád si přečtu. Čerpat budu samozřejmě z chronomag-fóra a pokud by to nevadilo, možná oslovil i někoho z vás. Přeci jen jsou tu fandové a majitelé věhlasných značek, o kterých ví skoro vše Díky Si zajed do Primu, snad se radi pochlubi.
koblih69 Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Alda napsal: Tak mi byla schválena celoroční práce na téma Tradice hodinářství + hodinový strojek, mám obrovskou radost, konečně mohu ve škole pracovat na něčem, co mě opravdu bavííí Měla by být napsána na 40 stran A4, plus příloha na CD- prezentace práce v programu Powerpoint, spousta obrázků a jejich popis, no super už se těšííím a začínám. Doufám, že až to dokončím a budu prezentovat, komise spadne ze židle. Kdby jste měl někdo nějaké materiály, co se výroby pouzder týče, různých technologií výroby atd. rád si přečtu. Čerpat budu samozřejmě z chronomag-fóra a pokud by to nevadilo, možná oslovil i někoho z vás. Přeci jen jsou tu fandové a majitelé věhlasných značek, o kterých ví skoro vše Díky Gratuluju, i když teda pojem celoroční práce na 40 stran to je celkem legrace. Ale vlasně jak se to vezme, jednou jsem psal strategii male firmy na cca 30 stran a měl jsem na to rýden a nevěděl jsem o tom, že konkurenční firma vypracovává taky jednu - ta měla cca 750 stran, když pak přijali tu moji a dali mi číst "to" druhý docela jsem se bavil za co si lidi řeknou o peníze ... No rok je spousta času, zajímavé jsou například informace o tom jak Prim postupně šetřil na úpravě pouzder, resp. celá technologie výroby. Mám k tomu nějaké podklady. Jinak doporučuju knihy, které tady inzeroval Vana na CD a myslím, že když k tomu vyzpovídáš člena Mechano budeš mít dost problémů se do 40-ti stran vejít...
CzechJoker Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Alda napsal: Díky, těch 40 stran je samozřejmě minimum, jinak nelimitováno Předpokládám, že toho bude o hodně delší. Bude to pak někde k nahlédnutí? Mohlo by to být zajímavé príma čtení každodenní
Vit Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Alda napsal: Tak mi byla schválena celoroční práce na téma Tradice hodinářství + hodinový strojek, mám obrovskou radost, konečně mohu ve škole pracovat na něčem, co mě opravdu bavííí Měla by být napsána na 40 stran A4, plus příloha na CD- prezentace práce v programu Powerpoint, spousta obrázků a jejich popis, no super už se těšííím a začínám. Doufám, že až to dokončím a budu prezentovat, komise spadne ze židle. Kdby jste měl někdo nějaké materiály, co se výroby pouzder týče, různých technologií výroby atd. rád si přečtu. Čerpat budu samozřejmě z chronomag-fóra a pokud by to nevadilo, možná oslovil i někoho z vás. Přeci jen jsou tu fandové a majitelé věhlasných značek, o kterých ví skoro vše Díky Můžu se zeptat jakou školu navštěvuješ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se