Willie McBride Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 Ahojte, máte nejaký zoznam časostrojkov, ktorý ste poslali Ježíškovi a on Vám samozrejme namiesto toho priniesol vysnívané ponožky? Ja keď som si kupoval svoje prvé "dospelácke" hodinky, spravil som si koláž hodiniek, ktoré prichádzali do úvahy a kde tu som na ne pozrel, kým som nebol rozhodnutý pre víťaza. Ten v rámci vianočnej nudy a vplyvom obdobia, kedy ešte v kútiku duše naivne verím na zázraky, som rozšíril o kúsky, ktoré ma viac, či menej fascinujú, prípadne ma niečim oslovili (bez ohľadu na dostupnosť ako finančnú, tak dostupnosť "skladových zásob"). Máte nejaké vysnívané kúsky pre inšpiráciu? Možno do budúcich Vianoc svoj zoznam prepíšem a tomu lenivcovi dám ešte jednu šancu spraviť mi radosť
Willie McBride Odesláno 25. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 před 30 minutami, Liqid napsal: tak něco se vždycky najde Parádne, myslím, že aj tie by potešili ... asi každého
brownwld Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 před 33 minutami, Liqid napsal: tak něco se vždycky najde Jaka je to ref? Su linej hledat, diky. Vypadaji fakt bombove, jen mam strach co cenovka
Liqid Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 @brownwld jsou to SBGH267 Introducing: The Grand Seiko Hi-Beat 36000 SBGH267 For The 20th Anniversary Of Caliber 9S (Live Pics & Pricing) - HODINKEE
Willie McBride Odesláno 25. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 před 13 minutami, mlsoun1 napsal: VC Patrimony Na ne som úplne zabudol. Podľa mňa asi najkrajšie "oblekovky" čo som videl.
mlsoun1 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 Už léta po nich toužím.Příští rok by to mohlo klapnout.Ještě mě napadá Patek Philippe ref.5119J.Ale oboje mi žena z prodeje bytu nedovolí
Roman-ZA Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 ja som vzdy s darcekmi spokojni, lebo boli kupovane v tej najlepsej viere potesit. tymito by som vsak nepohrdol
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 Kdyby jako nebylo žádné omezení, prostě jen si řekni a já ti je dám, tak dlouhodobě vim, že bych chtěl jedny z těchhle... :-DD
liskus Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2020 U me jsou to tytoSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se