Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj.

Kedze nie je samostatna tema na Kupu tahu,remienka a pod. na hodinky, jedine spolocne na Predaj a Kupu, a tam este nemozem prispievat,tak som sa rozhodol skusit aspon tu.
Vopred sa ospravedlnujem ak je to nevhodne.

Chcel by som poradit s kupou kvalitneho oceloveho Jubilee tahu s rovnymi nozickami do 80-100 E. 

Dakujem

Odesláno
  V 8. 1. 2021 v 19:49, BoroBoro napsal:

Dakujem za ochotu. lol, aj Strapcode aj Uncle Seiko som uz pozeral. Strapcode je fajn ale s postovnym a danou - 130 Dolarov.

Rozšířit  

To poštovné by sa ešte dalo poriešiť, ak by si objednával ja by som sa pridal, takže poštovné by bola polovica. 😉

Odesláno

Problem nie je ani tak postovne ako skor cena a dan,ktoru pytaju rovno pri objednavani a platbe u nich na stranke. Jubilee je za 70 USD ale konecna cena s danou a postou je 132 USD a to je prehnane

Odesláno

A od té Geckoty to fakt nevychází líp, když je to UK a neplatí se clo a DPH? Chápu 20 liber za dopravu je dost, ale při ceně zboží nad 100 liber by měla být zdarma.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Nevim kam to šoupnout, tak to dám sem, 20mm to je a je to Davosa Ternos 200M. Včera mi spadly ze zápěstí a na zemi se rozpadl náramek. Myslim že nejdříve se rozpojil na stěžejce v nožkách, protože uplně zmizely hroty na koncovkách a po dopadu praskla ta pevná stěžejka ve sponě, našel jsem už jen jednu část a nechápu to, ani jedno se mi ještě nikdy nestalo! 

IMG_20210223_092329.jpg

IMG_20210223_092422.jpg

IMG_20210223_092538.jpg

Odesláno

Tohle taky vidím poprvé. Zřejmě "kvalitní" materiál. Spona se mohla vylomit až po dopadu váhou hodinek a tahu, ale ty stěžejky jsou masakr. Už jsem viděl ohnuté, kompletně rezavé, ale s odlomenými špičkami ještě nikdy.🤔

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...