jinjo Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 12 hodinami, sodekcz napsal: @antitomas když nefunguje aplikace, mohla by se hodit tahle věc : https://www.worldtimebuddy.com/ Pro iOS vyšla nová apka a je i nový firmware. U mě je vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Apka se vzpamatovala asi po dvou dnech, nicmene dotaz na podporu zustal i po 2 tydnech nezodpovezena. Uvidime, co nova verze a novy FW. V New Yorku jsem vedle Ground Zero narazil v obchodaku na AD Tissot a prodavac mi rikal, ze pristi rok ma byt nova verze T-Touch Connect. Maji byt i ve velikosti 43mm a maji mit uz i senzor tepu a dalsi funkce (bohuzel jsem zapomnel jaky ). Tak uvidime, nikde na netu jsem k tomu nic nenasel, na druhou stranu asi nemel duvod si vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasTancous Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 V 14. 11. 2023 v 9:49, antitomas napsal: Zdravím lidičky máte také problém po nové aktualizaci app s připojením. Poprvé jsem se snažil tři večery než jsem hodinky propojil. Ale ať jsem povolil co chtěl notifikace se nezobrazovaly. Nyní po odpojení hodinek opět nelze spárovat. No psal jsem do obchodu řekli že jim to mám poslat na reklamaci. No od léta druhá reklamace. Začínám jich mít už dost. Taky mi připadá že se vývojáři v něčem sekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 6 hodinami, TomasTancous napsal: Naopak, po aktualizaci si moc chválím. Konečně se můžu na propojení hodinek s telefonem spolehnout a notifikace fungují skvěle. Jsem teda na Androidu. Ale s nastavením jsem po aktualizaci taky bojoval. A hodně. Pak jsem v aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dal povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasTancous Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 24. 11. 2023 v 6:54, Pípa napsal: Naopak, po aktualizaci si moc chválím. Konečně se můžu na propojení hodinek s telefonem spolehnout a notifikace fungují skvěle. Jsem teda na Androidu. Ale s nastavením jsem po aktualizaci taky bojoval. A hodně. Pak jsem v aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dal povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej. Zdravím mám prosbu nemohl by jsi sem vložit odkaz na tu app. Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 před 9 hodinami, TomasTancous napsal: Zdravím mám prosbu nemohl by jsi sem vložit odkaz na tu app. Děkuji moc Ahoj. Je to tato aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tissotwatches.smartwatch.solar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Mám novou verzi aplikace a Fw, android telefon. Se starou verzí se to občas záhadne rozpojilo / rozparovalo. S novou verzí se toto již neděje, ale na druhou stranu občas přestanou makat notifikace. V aplikaci vidím stav baterky, počítá to kroky, funguje find my phone / watches, vše mám nastavené stejně včetně permissions, ale např že mě někdo volá/ píše prostě na hodinkách nevidím. Řešení je snadné: vymažu všechny data aplikace, znovu se prihlasim, znovu vše popovoluji a už to maka. Není to kdoví jak zdlouhavé, ale spíš otravné, a člověk nemá vlastně jak zjistit že to nefunguje, nez si sám např zavolat z jiného telefonu. Nepřišel někdo na to čím to může být a jak to opravit na trvalo? Jinak jsem s hodinami maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 před 7 hodinami, Filip Kříž napsal: Mám novou verzi aplikace a Fw, android telefon. Se starou verzí se to občas záhadne rozpojilo / rozparovalo. S novou verzí se toto již neděje, ale na druhou stranu občas přestanou makat notifikace. V aplikaci vidím stav baterky, počítá to kroky, funguje find my phone / watches, vše mám nastavené stejně včetně permissions, ale např že mě někdo volá/ píše prostě na hodinkách nevidím. Řešení je snadné: vymažu všechny data aplikace, znovu se prihlasim, znovu vše popovoluji a už to maka. Není to kdoví jak zdlouhavé, ale spíš otravné, a člověk nemá vlastně jak zjistit že to nefunguje, nez si sám např zavolat z jiného telefonu. Nepřišel někdo na to čím to může být a jak to opravit na trvalo? Jinak jsem s hodinami maximálně spokojený. Už jsem to tu sem před pár dny psal. Rok a půl (co mám hodinky) jsem s aplikací bojoval. Nejdůležitější pro mě je, aby fungovalo oznámení příchozího volání a notifikace zpráv z některých (mnou zvolených) chatovacích aplikací. Po poslední aktualizaci aplikace a firmware telefonu se konečně můžu na ta oznámení a propojení hodinek s telefonem spolehnout. Notifikace fungují skvěle. Než to začalo spolehlivě fungovat, tak mě to taky hodně potrápilo. Pak jsem přišel na to, jak to nastavit. V aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dát povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 9 hodinami, Pípa napsal: Už jsem to tu sem před pár dny psal. Rok a půl (co mám hodinky) jsem s aplikací bojoval. Nejdůležitější pro mě je, aby fungovalo oznámení příchozího volání a notifikace zpráv z některých (mnou zvolených) chatovacích aplikací. Po poslední aktualizaci aplikace a firmware telefonu se konečně můžu na ta oznámení a propojení hodinek s telefonem spolehnout. Notifikace fungují skvěle. Než to začalo spolehlivě fungovat, tak mě to taky hodně potrápilo. Pak jsem přišel na to, jak to nastavit. V aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dát povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej. Ale to já mám všechny povolený a nějakou dobu to funguje a pak to bez jakékoli změny v aplikací najednou zjistím, že nefunguje.. až to příště nastane, udělám dokumentaci, třeba něco vymyslime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 23 minutami, Filip Kříž napsal: Ale to já mám všechny povolený a nějakou dobu to funguje a pak to bez jakékoli změny v aplikací najednou zjistím, že nefunguje.. až to příště nastane, udělám dokumentaci, třeba něco vymyslime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Na iPhone nemám roky žádný problém. Jen teď s novou appkou jsem musel jednou znovu spárovat Bluetooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Před hodinou, Filip Kříž napsal: Hm. Tak nevím. Máš úplně stejný potíže jaký jsem měl já před aktualizací. V mém případě to ta aktualizace vyřešila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Teď mě stačilo odebrat všechny ty povoleni a vrátit je a maká to zas. Blbý je že má to tím pádem není spoleh protože to nepoznám esli to jde nebo nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Nechapu, ze u androidu jdou vybrat apky pro notifikace a u iOS ne. To jedinne mi vadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 2 hodinami, antitomas napsal: Nechapu, ze u androidu jdou vybrat apky pro notifikace a u iOS ne. To jedinne mi vadi... Zas na iphone to nikomu asi nezlobí, ne ? Android je obecně daleko otevřenější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) S iPhone to funguje bezchybne. Jen jsem čekal, že ty aplikace budou pro oba systémy identický. Dneska jsem našel info k novému modelu, o kterém mi říkal prodejce v New Yorku https://www.fratellowatches.com/the-new-tissot-t-touch-connect-sport-is-ready-to-get-active/#gref Už jsou v prodeji, cena CHF 1 045. Na mě je to malé, design současných mi přijde lepší a zřejmě neumí notifikace hovorů, mailů apod. Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem antitomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Dnes mě naskočil zas nějaký nový firmware tak jsem zvědavý... Třeba se to povedlo fixnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Ahojte Viem ze tato tema sa riesila uz davnejsie.Ale dostal som tieto hodinky ako darcek velmi sa mi pacia.Ale nastal jeden problem po sparovani s telefonom mi hodinky prestali vybrovat a vydavat ton pri notifikaciach.Iba mi ukaze napriklad ze mi niekto vola ale vibracia ziadna ani pupnutie.Aj ked zadam najdi moje hodinky ziadna vibracia nic len mi to ukaze na hodinkach.Stretol sa s tym niekto?Uz viac krat som vymazal apku restartoval telefon pripajal sa niekolko krat vsetky povolenia dal neviem co uz vyskusat.Asi to je aplikaciou ci? ked hodinky odpojim zvuk aj vybrovanie funguje.A este sa chcem opytat ta solarna baterka sa dobija len vonku?Sledujem to a vo vnutri sa to akosi nedobija som cakal aj ked je svetlo zapnute sa to bude dobijat.Dakujem ak sa niekto ozve s radou.Prijemne sviatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Nemáš ty vibrace vyple v hodinkách ? V tom nastavení Connect sekce, myslím na 6h. Tam se vypíná zapíná i bluetooth a najdeš tam i stav baterky a kolik zrovna tlačí ten solární panel. Nabíjí to i doma u okna nebo pod světlem, ale sluníčko je nejvíc. To tam uvidíš na tom ukazateli právě. Nabíječku sem zatím vůbec nemusel použít a to je aktuálně furt hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Aj na hodinkach to mam zapnute aj vibracie aj zvuk.Vidim aj ked su sparovane ze ak to vipnem na hodinach napriklad zvuk tak sa to vipne aj v apke.No nefunguje to aj tak.Ked odinstalujem apku a znova si ju stiahnem pripojim hodinky chvilku to ide ta vibracia a zvuk pri notifikaciach a za chvilku nic dost ma to hneva.Ale vyzera to ze mi to roby ta apka.Dnes som vybehol von a hned sa ta solarna baterka nabila tak to je v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se